Valeriu Tabara ar putea fi operat saptamana viitoare

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 14:31
2846 citiri
Valeriu Tabara ar putea fi operat saptamana viitoare
Foto: jurnalul.ro

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, care a suferit fractura de femur la ambele picioare in urma accidentului rutier in care a fost implicat vineri, ar putea fi operat saptamana viitoare la Spitalul Judetean din Timisoara, unde este internat.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean din Timisoara, Valeriu Tabara este supus unor investigatii medicale amanuntite, in urma carora va fi luata o decizie privind interventia chirurgicala.

"Domnul Tabara este bine, chiar foarte bine. Am reusit sa ii echilibram diabetul si problemele cardiace. Vom face un bilant general, apoi vom lua o decizie in privinta operatiei", a declarat, sambata, medicul Horia Vermesan, de la Spitalul Judetean din Timisoara.

La randul sau, purtatorul de cuvant al PDL Timis, Oana Gaita, a afirmat ca Valeriu Tabara va fi operat la Timisoara, cel mai probabil saptamana viitoare.

Accidentul in care a fost implicat deputatul PDL Valeriu Tabara a avut loc vineri dupa-amiaza, la iesirea din localitatea Izvin spre Recas, dupa ce autoturismul Dacia Logan pe care il conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a rasturnat. Valeriu Tabara era singur in masina.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu, declara ca Valeriu Tabara a suferit o fractura de femur bilaterala, fiind nevoie de o interventie chirurgicala.

"Fractura de care sufera Valeriu Tabara necesita saptamani bune sau chiar luni pana la vindecare. Leziunea trebuie neaparat operata, iar pacientul va decide daca se va opera aici sau intr-o alta tara. Urmeaza ca Valeriu Tabara sa ramana internat la Sectia de Ortopedie, pana cand va decide unde si cand se va opera", afirma Grecu.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, in varsta de 63 de ani, candideaza pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, in colegiul electoral din zona Recas din judetul Timis.

Alegeri parlamentare Timis 2012

La jumatatea lunii septembrie, Valeriu Tabara a fost supus unei interventii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Valeriu Tabara operat, #Valeriu Tabara internat, #Valeriu Tabara accident, #Valeriu Tabara fractura femur , #accident