Ziare.com

Noul ministru al Agriculturii, apreciat de reprezentantii producatorilor agricoli

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 18:20

   

Noul ministru al Agriculturii, apreciat de reprezentantii producatorilor agricoli
Noul ministru al agriculturii, Valeriu Tabara, este apreciat de reprezentantii producatorilor agricoli, fiind considerat un bun profesionist, orientat pe sustinerea agriculturii romanesti.

"Valeriu Tabara are multa experienta, cunoaste foarte bine problemele agriculturii, a mai detinut aceasta functie, fiind orientat pe sustinerea acestui sector important al economiei", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), Ilie Van.

Acesta a precizat ca Tabara este o persoana activa si performanta, care detine toate calitatile pentru aceasta functie.

"Consider ca este un om bataios, are sustinere politica si detine toate calitatile pentru a ocupa aceasta functie", a precizat Van.

La randul sau, presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR), Viorel Matei, considera ca aceasta numire este de fapt normalitatea care ar fi trebuit sa existe la MADR.

"Am spus inca de la numirea lui Dumitru ca postul de ministru al Agriculturii trebuia ocupat de Valeriu Tabara, daca era o numire politica sau de Adrian Radulescu, daca se dorea un independent. Este un om apropiat de fermieri, care a inteles ca numai impreuna cu organizatiile de producatori se pot face politicile agricole", a declarat pentru AGERPRES Viorel Matei.

Acesta a mai precizat ca Tabara este "un profesionist, un patriot si un nationalist" in sensul bun al cuvantului.

"Noul ministru va sti sa negocieze cu Comisia Europeana in interesele Romaniei si ale fermierilor romani si cred este un mare castig pentru agricultura romaneasca", a adaugat liderul FNPAR.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 616 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor