Zgonea regreta plimbarea cu elicopterul - isi va dona salariul unei case de copii (Video)

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 11:15
4057 citiri
Zgonea regreta plimbarea cu elicopterul - isi va dona salariul unei case de copii (Video)
Foto: Epoch Times

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca regreta deplasarea cu elicopterul la Botosani. El a promis ca isi ca dona salariul pe o luna unei case de copii.

""Am inteles preocuparea presei si intr-un fel regret ca am folosit acest mijloc un pic costisitor pentru a fi prezent in randul cetatenilor. De acum inainte voi folosi mijloace uzuale: tren, cursele Tarom, mersul cu masina", a le-a spus Zgonea jurnalistilor.

Presedintele Camerei Deputatilor a adaugat ca a respectat legea, precizand insa ca ideea utilizarii elicoperului i-a apartinut.

Blaga despre plimbarea lui Zgonea cu elicopterul SRI: Tipic stangii socialiste

"Nu o sa ma mai vedeti pe mine in viata mea urcandu-ma intr-un mijloc de transport atat de costisitor. Pentru acea ora de zbor, resursele financiare care sunt ale mele pe luna aceasta, banuiesc, sper ca sunt in apropiere, le voi dona la o casa de copii", a primis Zgonea.

Zgonea, deplasare cu un elicopter SRI la ... Zilele Dorohoiului

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea s-a deplasat, sambata, pana la Botosani cu un elicopter SRI, pentru o discutie de 10 minute cu autoritatile locale de acolo, dupa care, cu acelasi mijloc de transport, s-a deplasat la Dorohoi pentru a lua parte la serbarile organizate cu ocazia implinirii a 650 de ani de ani de la atestarea orasului.

Luat la intrebari de jurnalisti de ce a folosit pentru asemenea ocazii elicopterul SRI, platit din bani publici, seful deputatilor s-a lansat intr-o serie de explicatii ale atributiilor functiei sale.

"Suntem alesi, noi trebuie sa facem asta si in momentul in care cetatenii te invita la o manifestare cum este cea de la Dorohoi la implinirea a 650 de ani de atestare documentara, intr-un oras in care s-a nascut cel care a facut sistemul modern de educatie... Pentru cei care sunt demnitari in statul roman este obligatia noastra, in momentul in care am decis sa intram in democratie, toata chestiunea pe care trebuie sa o facem noi si avem obligatia este sa facem toate intalnirile oficiale", a argumetat Zgonea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Zgonea elicopter Botosani, #Zgonea scuze elicopter, #Zgonea donatie salariu , #presedinte Camera Deputatilor