Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Zgonea: Sper ca Ponta sa-l egaleze macar pe Nastase

Sambata, 09 Martie 2013, ora 17:05
3243 citiri
Zgonea: Sper ca Ponta sa-l egaleze macar pe Nastase

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ii doreste prim-ministrului Victor Ponta sa ii egaleze perfomanta fostului premier Adrian Nastase la guvernare. Totodata, Zgonea a spus isi doreste ca vinovatii fostei guvernari sa fie in detentie.

Liderul Camerei Deputatilor a facut declaratiile sambata, la conferinta PSD Sector 1, de la Romexpo.

"Ma gandesc la Adrian Nastase, vad ca este si Andrei in sala, pentru ca Adrian Nastase a fost cel mai performant prim-ministru al Romaniei din 1990 si sper si ne dorim ca aceasta guvernare a lui Victor Ponta sa o egaleze macar pe cea a domnului presedinte Adrian Nastase", a sustinut Zgonea", a declarat Zgonea, citat de Realitatea Tv.

Catalin Ivan, ales presedintele PSD Sector 1 - a fost singurul candidat

Acesta si-a amintit si de fosta guvernare, declarandu-se nemultumit ca nu au fost identificati vinovatii acesteia.

"Eu nu sunt inca linistit cand vad colegi de ai mei din agentii si ministere ca nu sunt in stare, desi prim-ministrul le cere de fiecare data, sa-i scoata pe vinovatii care au furat in ultimii ani din Romania. Pe cei care s-au imbogatit pe spatele nostru, cei care au facut ordine de ministri, au dat decizii si au sifonat banul public. Cei care au avut ideea aceasta nesimtita sa impoziteze pensiile batranilor, desi stiau ca este ilegal. Cei care astazi ne rad, unii sunt in Parlament, alaturi de noi si spun ca sunt autoimuni si imuni.

(...) Trebuie sa-i deferim justitiei pe acesti oameni, trebuie sa le aratam oamenilor pe cei care au furat si au luat banii, asta asteapta romanul de la noi si asta a votat pe 9 decembrie", a afirmat deputatul PSD.

Presedintele Camerei Deputatilor a continuat si cerut chiar ca vinovatii din fosta guvernare sa ajunga "in puscarie".

"Eu, da, vreau sa-i vad pe acei oameni in puscarie (...) Este datoria noastra, oamenii ne-au cerut pe 9 decembrie sa-i aducem pe acei oameni in fata instantei si in fata justitiei", a mai spus Valeriu Zgonea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Valeriu Zgonea Ponta comparat Nastase, #Victor Ponta comparat Adrian Nastase, #Ponta egalat Nastase, #Zgonea fosta guvernare inchisoare , #presedinte Camera Deputatilor