Soarta lui Zgonea in PSD, transata astazi - pleaca numarul 2 din partid?

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 09:23
3927 citiri
Soarta lui Zgonea in PSD, transata astazi - pleaca numarul 2 din partid?
Foto: Arhiva Ziare.com

Soarta lui Valeriu Zgonea in PSD ar putea fi transata miercuri de conducerea partidului, care se intruneste in Comitetul Executiv National. N-ar fi exclus sa fie o sedinta cu scantei, care sa se lase, daca nu cu demisii sau demiteri, macar cu declaratii taioase.

Mai multe voci din PSD au cerut fie demisia, fie demiterea lui Zgonea din functia de presedinte executiv al PSD. Mai mult, i s-a cerut si sa plece din fruntea Camerei Deputatilor, pentru ca nu ar mai avea sustinerea partidului.

Tavalugul a pornit de saptamana trecuta, de la condamnarea cu suspendare a lui Liviu Dragnea in dosarul "Referendumul". Dupa sentinta definitiva, Zgonea a apreciat ca seful PSD Liviu Dragnea trebuie sa plece din fruntea partidului, intrucat are o condamnare definitiva. Declaratia lui Zgonea nu a ramas fara ecou, asa ca Dragnea, dar si mai multi parlamentari PSD i-au cerut lui Zgonea sa faca un pas inapoi atat de la sefia Camerei Deputatilor cat si din functia de presedinte executiv.

Zgonea, in razboi pe Facebook cu aparatorii lui Dragnea: Ponta a fost responsabil. Opozitia are dreptate

Dragnea nu-si da demisia: Romania nu ar mai fi o insula de stabilitate. Zboara sau nu Zgonea din PSD?

Sursele citate de televiziunile de stiri spun insa ca Zgonea nu va demisiona din nicio functie. De altfel, el a si declarat, luni, ca asteapta ca membrii Comitetului Executiv National al partidului sa se pronunte daca este oportun ca el sa pastreze functia din partid.

"A fost o discutie normala, deschisa, intre colegi, intre prieteni si se va decide miercuri la Comitetul Executiv National. Eu ma supun deciziei lor. Pana la urma, ei sunt cei care mi-au propus sa fiu presedinte executiv si sa ma lupt pentru oameni, pentru cei care candideaza", a declarat Zgonea, dupa sedinta BPN.

Zgonea ii cere demisia lui Dragnea: Viitorul PSD sa nu fie periclitat de interese personale sau de grup

In ceea ce priveste membrii conducerii care i-au cerut demisia din pozitia de presedinte executiv, Zgonea a aratat ca a primit un mandat asupra caruia se poate pronunta doar CExN, pozitie cu care a fost de acord si presedintele Liviu Dragnea.

Asa ca ne putem astepta ca CExN-ul de astazi sa fie cu scantei. Ramane de vazut insa daca soarta omului doi din PSD va fi transata astazi sau o decizie in acest sens va fi amanata pentru dupa Paste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Zgonea soarta PSD, #Zgonea scandal Dragnea PSD , #PSD