Zgonea: PSD l-a vrut pe Dumitru Prunariu pentru un mandat de parlamentar

Marti, 17 Mai 2016, ora 22:03
3024 citiri
Zgonea: PSD l-a vrut pe Dumitru Prunariu pentru un mandat de parlamentar
Foto: Ziare.com

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca, in 2008, PSD a facut lobby pentru ca Dumitru Prunariu, primul si singurul cosmonaut roman care a ajuns in spatiu, sa candideze pentru un mandat de parlamentar.

Zgonea a precizat ca acesta este un om care merita sa reprezinte tara noastra la nivel inalt.

Zgonea a participat la evenimentul "35 de ani de la primul zbor al unui roman in spatiul cosmic", organizat de Subcomisia pentru spatiu din cadrul Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor a Camerei Deputatilor. Dupa eveniment, deputatul a aratat ca il cunoaste de foarte mult timp pe fostul astronaut Dumitru Prunariu, relateaza News.ro.

"Noi am facut lobby pe langa domnia sa, in 2008, sa candideze pentru un mandat de parlamentar, din partea PSD. Este un om care a construit istorie pentru Romania, este un om care lucreaza in echipa si care se gandeste la ceilalti. Are toate calitatile si imi pare rau pentru domnia sa, ca ar fi fost un bun parlamentar. Un om cu respectul pe care il are in aceasta comunitate, poate fi o valoare adaugata pentru Romania", a spus Zgonea.

In cadrul evenimentului "35 de ani de la primul zbor al unui roman in spatiul cosmic", presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a oferit distinctii onorifice astronautilor prezenti.

Dumitru Prunariu le-a multumit colegilor pentru ca au fost alaturi de el in aceste zile pentru a sarbatori 35 de ani de la primul sau zbor in spatiu.

"Aceasta sarbatoare nu este doar un motiv sa ne amintim ce a fost inainte, dar si un motiv sa aratam oamenilor ce se face, astazi, in activitatea spatiala (...), cum cooperarea dintre state duce la noi realizari in acest domeniu", a aratat Prunariu.

El a mai spus ca, in viitorul apropiat, tarile vor coopera pentru a se ajunge din nou pe Luna, dar si pe Marte, iar in secolele viitoare, chiar si mai departe in spatiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Zgonea Prunariu mandat parlamentar, #Zgonea Prunariu alegeri 2008 , #PSD
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Zgonea: PSD l-a vrut pe Dumitru Prunariu pentru un mandat de