Varujan Pambuccian propune un Parlament virtual

Luni, 17 Mai 2010, ora 21:01
1119 citiri
Varujan Pambuccian propune un Parlament virtual
Foto: Arhiva

Liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara, deputatul Varujan Pambuccian, a propus, luni, in Biroul Permanent al Camerei constituirea un Parlament virtual pentru a fi reduse cheltuielile.

"Probabil, pentru Romania este mult prea devreme, dar cine stie. Ganditi-va cat de multe cheltuieli s-ar putea reduce in felul acesta. Stiu ca dumneavoastra (presa - n.r.) nu v-ar conveni ca nu ne-ati mai avea la indemana asa usor, dar practic foarte multe cheltuieli s-ar duce in jos. Cred ca am putea vorbi de 70 - 80% reduceri daca am face asa ceva", a spus Pambuccian.

El a adaugat ca ar fi un lucru bun si pentru economia timpului personal al parlamentarilor si ar fi mult mai rapida chiar si comunicarea.

Deputatul sustine ca a facut o astfel de propunere pentru ca initiativele sale au reusit in doua feluri - "fie imediat, fie dupa foarte mult timp insistand asupra lor". "Dar eu cred ca lumea intreaga merge in directia aceasta si ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa se intample si la noi", a concluzionat parlamentarul.

Varujan Pambuccian a precizat ca in Biroul Permanent a fost sustinut de social-democratul Adrian Nastase, care, dupa cum afirma secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, ar fi propus ca "parlamentarii sa intre in concediu timp de sapte luni".

Biroul Permanent a discutat in sedinta de luni despre variantele de reducere a cheltuielilor Camerei Deputatilor, urmand ca secretarul general sa intocmeasca, pana miercuri, un raport in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Varujan Pambuccian parlament virtual, #Pambuccian propunere parlament virtual , #minoritati
Comentarii
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
si eu am propus aceasta solutie intr-o postare