Vosganian a facut glume pe seama presedintelui Basescu, la Mamaia

Sambata, 29 August 2009, ora 16:20
3023 citiri
Vosganian a facut glume pe seama presedintelui Basescu, la Mamaia
Foto: Jurnalul National

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, prezent sambata la Mamaia, i-a entuziasmat pe tinerii liberali cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".

"Se zice ca intr-o buna dimineata, Traian Basescu s-a incumetat sa se uite in oglinda. S-a protapit in fata oglinzii si a intrebat: Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai bun presedinte din tara? Si oglinda a spus: Da-te la o parte sa vad!", le-a povestit Vosganian tinerilor liberali, in aplauzele lor prelungite.

Prilejul pentru aceasta interventie l-a reprezentat lansarea proiectului "Crin pentru tineri", adica pregatirea tinerilor liberali pentru a intra in campanie.

Vosganian nu s-a limitat doar la a spune glume, ci a citat si din Alexis de Tocqueville. "Legea pedepseste crima, nu pacatul. Daca legea ar pedepsi pacatul - de pilda pacatul minciunii - actualii guvernanti ar fi vietasi, adica la puscarie pe viata.

Daca legea morala nu e lege penala, ea ar trebui sa fie insa legea care guverneaza politicul. In 1989 au murit 1000 de tineri in locul vostru si voi traiti in numele lor. Trebuie ca lumea in care traiti voi sa fie lumea pentru care au murit ei.

Pentru asta nu e de ajuns sa faci un minister - nu merge treaba cu tineretul, faci un minister al tineretului; nu avem turism, faci un minister al turismului.

Daca am face ministere pentru tot ce nu o sa avem in criza, o sa avem probabil un minister al suncii de Praga si un minister al branzei topite", a aclamat Vosganian, in aplauzele celor prezenti la Pavilionul Expozitional Mamaia.

"Tinerii nu au nevoie de minister, nu au nevoie sa fie socotiti categorie marginalizata, asistata. Noi nu trebuie sa le dam tinerilor decat o economie in miscare, o societate deschisa a egalitatii de sanse si ei, pentru ca sunt la varsta puterii, a entuziasmului, a motivatiei, vor reusi sa se descurce. Ei de la noi nu au nevoie de decat sa ne facem datoria", a mai sustinut liberalul.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Varujan Vosganian bancuri Basescu, #Vosganian scoala de vara, #Vosganian Mamaia , #PNL