Vosganian l-a criticat pe Antonescu si a votat impotriva inlocuirii lui Chiliman

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 19:25
4728 citiri
Vosganian l-a criticat pe Antonescu si a votat impotriva inlocuirii lui Chiliman
Foto: machiavelli.ro

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian dezvaluie ca a criticat comportamentul lui Crin Antonescu si a votat impotriva inlocuirii lui Andrei Chiliman de la sefia PNL Bucuresti.

In plus, atentioneaza ca liberalii ar putea buimaci alegatorii criticand PDL, dar primindu-i cu bratele deschise pe "fiii ratacitori".

"In sedinta Biroului PNL si in cea, mai extinsa, a Consiliului, am criticat sever comportamentul lui Crin Antonescu si am votat impotriva deciziei de inlocuire a lui Andrei Chiliman.

Dar ceea ce am spus ramane spus acolo. Daca adversarii politici sau posturile de televiziune ostile lui Crin Antonescu vor sa se rafuiasca cu el, s-o faca pe propriile lor puteri, n-or sa aiba ajutorul meu pentru asta", scrie Varujan Vosganian, explicand astfel de ce a refuzat, luni, sa raspunda la intrebarile jurnalistilor pe aceasta tema.

Vosganian crede ca USL are toate sansele sa castige alegerile, de aceea nu ar trebui sa faca nimic iesit din comun.

"Trebuie doar sa facem lucrurile cumsecade, sa sugeram normalitate. Trebuie sa respectam regulile de circulatie, cu alte cuvinte sa nu depasim viteza legala, sa nu depasim pe linie continua, sa nu mergem pe sens interzis. Sa fim, asadar, preocupati nu numai de ce trebuie sa facem, dar si de ce nu trebuie sa facem. Adica greseli.

Uitati-va ce s-a intamplat din 2000 incoace. Basescu a castigat nu atat pe puterile lui, cat pe neputintele adversarilor, nu pe initiativele lui, cat pe greselile celorlalti. Asa incat ochii mari la regulile de circulatie! Ieri am cam calcat acceleratia", crede vicepresedintele PNL

PD se descompune, trebuie ingropat

Intr-o postare anterioara pe blog, Varujan Vosganian critica primirea in PNL "cu toptanul" a pedelistilor fugari.

"Decizia de a nu mai colabora cu PD obliga. E greu de crezut ca o asemenea decizie e pe deplin asumata, daca vom continua sa primim pedisti cu toptanul.

Unii dintre noi se bucura ca PD se descompune. Cand un corp se descompune, il ingropi, nu-l porti ca pe prapuri in fruntea alaiului", a comentat el.

In opinia sa, ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat, adica degringolada din PDL si forta PNL.

"Am primit in randurile noastre destui membri din PD, vicepresedinti si simpli membri, primari si consilieri. Am demonstrat ce era de demonstrat. Moralul trupelor noastre este intarit, trupele lor sunt buimacite.

Daca insa nu vom avea simtul masurii, s-ar putea sa creem confuzie in randurile electoratului care nu va intelege cum e posibil sa nu colaborezi cu PD, dar sa primesti, taind vitelul cel gras, pe fii ratacitori, intorcand, chiar, spatele celorlalti fii ai tai, care ti-au ramas alaturi in vremuri de bejenie", considera Vosganian, referindu-se la primirea calduroasa de care s-a bucurat in PNL Sorin Frunzaverde.

"Daca ai lor se potrivesc atat de bine la noi, inseamna ca ajungem sa semanam cu ei"

Senatorul cere conducerii PNL sa se gandeasca ce impresie fac primirile de acest gen in ochii liberalilor din tara.

"Ganditi-va la organizatiile locale care au rezistat patru ani luptand impotriva abuzurilor unui primar PD, trezindu-se cum ca trebuie sa lipeasca afise cu chipul aceluiasi primar, care ranjeste la ei din fotografie.

Ganditi-va ca abia am scapat de anatema 'PDL - USL, aceeasi mizerie e!'. Participarea protestatarilor din Piata Universitatii la Congresul USL ne obliga sa tinem seama de increderea cu care ne investesc si de principiile lor, rezumate in sloganuri de amara ironie. Nu poti vorbi despre piperniceala unei paduri, laudand, totusi, falnicia copacilor ei. Trebuie sa ne hotaram.

Daca ai lor se potrivesc atat de bine la noi, inseamna ca ajungem sa semanam cu ei. Or daca vom ajunge sa semanam cu ei, mai bine ii lasam tot pe ei, caci n-o sa fim niciodata, ca pedisti, mai buni ca ei, oricate transferuri am face. Noi socotim ca trebuie sa-i schimbam in fruntea tarii pentru ca suntem altfel decat ei. Sa respectam, pentru cei care isi pun sperantele in noi, contrastele si sa nu estompam diferentele. Diferente fara de care alternativa devine iluzorie", isi atentioneaza Vosganian colegii de partid.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vosganian excludere Chiliman, #Vosganian critica Crin Antonescu, #Varujan primire pedelisti PNL , #PNL