Ziare.com

Varujan Vosganian: Posturile din administratia centrala ar trebui deblocate

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 13:01

   

Posturile din administratia centrala ar trebui deblocate pentru angajarea tinerilor in aceste structuri, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Varujan Vosganian, ministrul Economiei.

"Daca as putea as face ca Ivan Turbinca. Ivan Turbinca a pacalit moartea spunandu-i intotdeauna ce anume trebuie sa faca. Eu vreau ca timp de 3 ani sa nu angajam decat tineri in structurile centrale. Este bine ca un tanar sa aiba un stagiu in administratie inainte de a intra in domeniul privat.

Invers este mai greu. Exista tari, Franta de exemplu, in care perioada de activitate in structurile centrale este socotita un act de mandrie ca si cum ai fi activat in legiunea straina. A fi interesant sa ajungem intr-o zi ca oamenii sa se mandreasca pentru faptul ca au lucrat, o vreme, in administratia centrala", a spus Vosganian.

Dragnea: In doua saptamani decidem asupra restructurarilor din administratia centrala

Potrivit acestuia, posturile sunt blocate, in acest moment, in administratia centrala. "Eu nici nu stiu unde merg studentii care sunt absolventi ai facultatilor de administratie, incotro se indreapta cata vreme administratia le inchide usa in nas. Ar trebui deblocate posturile. In al doilea rand ar trebui sa gasim o formula in care cand te intreaba ce salarii le dam sa nu le spunem, cel putin noi la Ministerul Economiei, ca le dam 160 de euro pe luna", a explicat ministrul Economiei.

Academia de Studii Economice /ASE/ din Bucuresti organizeaza, miercuri, Adunarea festiva a comunitatii ASE, eveniment care marcheaza centenarul institutiei de invatamant superior.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 500 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce-i Varujane?

Bat nepoteii la usa sau suna telefonul prea des?

 

Amindouă...

Și cum vine aia cu "să nu le spunem ciți bani le dăm"? Cine se angajează fără să știe cit va ciștiga?
Da' asta e cea mai frumoasă "Ar fi interesant sa ajungem intr-o zi ca oamenii sa se mandreasca pentru faptul ca au lucrat, o vreme, in administratia centrala". Păi asta s-a intimplat deja, dom'le! E bătaie maximă să ajungi acolo! Cine nu vrea să lucreze in locurile de unde curg laptele și mierea? Unde altundeva să mai șpăguiești și să comisionezi mai din greu ca acolo?

Ce liberali sunteti voi ?

Se fac concedieri in masa findca ati taiat bani foarte multi de la investitii,ca acum sa angajati bugetari.Concediati partea activa a societatii,ca sa aveti bani pentru a va angaja clientela?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor