Vosganian: Carnatii lui Remes nu cred ca valorau 75.000 de euro

Luni, 06 Iulie 2009, ora 18:12
1379 citiri
Vosganian: Carnatii lui Remes nu cred ca valorau 75.000 de euro

Declaratiile in cazul Ridzi continua fara ca vreo tabara politica sa se lanseze in afirmatii virulente. In acelasi timp, sunt amintite cazuri si scandaluri similare, precum celebrii carnati ai lui Decebal Traian Remes.

Unul dintre cei care evoca scandaluri rasunatoare este purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, care a dat cateva exemple de ministri demisi, ale caror anchete nu au fost finalizate nici pana in ziua de azi.

"Avem cazul lui Paul Pacuraru, care a fost suspendat din functie si destituit in baza unei anchete care nici pana acum nu a fost finalizata", a declarat fostul ministru al Economiei, intr-o interventie la Realitatea Tv.

"Carnatii lui Traian Remes eu cred ca nu valorau 75.000 de euro", a mai spus Varujan Vosganian.

Amintim ca mai multe inregistrari obtinute din biroul procurorului si difuzate apoi la televiziune l-au aratat in 2007 pe ministrul de atunci al Agriculturii, Decebal Traian Remes, cum ar fi preluat de la un comisionar suma de 15.000 de euro (21.600 de dolari), 20 de kilograme de carnati si o suta de litri de palinca.

Pe de alta parte, Paul Pacuraru, ajuns ministru al Muncii in 2007, a fost, de-a lungul mandatului in centrul mai multor scandaluri si controverse.

Ordinul privind impozitarea cadourilor, care viza primele, cadourile in bani si sumele primite pentru ocazii speciale de la firma, i-a adus nu doar criticile sindicatelor, ci si o mustrare publica din partea premierului Tariceanu. Si in final o urmarire penala, fiind acuzat de luare de mita.

Udrea asteapta rezultatul anchetei

Si ministrul Turismului, Elena Udrea, este de parere ca trebuie asteptat rezultatul anchetei in desfasurare.

"Este incorect ca un ministru sa fie demis ca urmare a unor simple speculatii", a afirmat Elena Udrea, intr-o interventie la Realitatea Tv, adaugand ca probabil rezultatele anchetei nu vor mai intarzia mult.

"Daca este ceva rau sau gresit... Eu cred ca daca rezultatul ar fi unui care ar arata ca ceva nu este in regula, doamna Ridzi, un om cu experienta, isi va da demisia imediat, nu va astepta sa fie demisa", a mai spus Elena Udrea.

Totusi, scandalurile se tin lant de numele lui Ridzi, chiar daca aceasta a marturisit duminica faptul ca una dintre cele mai mari greseli in tot scandalul in care este implicata este ca nu a explicat fiecaruia in parte cum a fost problema.

Luni, Evenimentul Zilei a dezvaluit ca acelasi ministru a aprobat angajarea unei firme cu numai doi angajati zugravi sa refaca Sala Polivalenta din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Varujan Vosganian Ridzi, #ancheta scandal Ridzi, #carnati Traian Remes, #demitere Paul Pacuraru , #stiri Varujan Vosganian
Comentarii
Poza Domnita_Ralu
Domnita_Ralu
rank 3
Este incorect ca un ministru sa fie demis ca urmare a unor simple speculatii
Poza opus9
opus9
rank 5
Incep sa cred ca ne intrecem in carnati ... cat a costat carnalul lui Sorin Oprescvu in comparatie cu cel al liberalului Decebal Traian Remes si la ce lungime mai paoate spera marca RIDZI sau UDREA !