Vosganian: Mie imi place sa fiu ministru!

Marti, 07 Octombrie 2008, ora 18:33
2366 citiri
Vosganian: Mie imi place sa fiu ministru!

Aflat pe culmea nepopularitatii, dupa ce a iesit la rampa si a sustinut ca nu este de acord cu majorarea salariilor cadrelor didactice, Varujan Vosganian isi doreste totusi un mandat de ministru si in urmatoarea guvernare.

Acesta sustine ca toate proiectele pe care le-a demarat din postura de ministru al Economiei si Finantelor au fost gandite pe termen lung si trebuie duse la bun sfarsit de oamenii care s-au luptat pentru punerea lor in practica.

"Mie imi place sa fiu ministru. In 16 ani ca parlamentar a trebui sa-i conving pe altii, acum nu mai trebuie sa conving pe nimeni, pot face singur toate lucrurile pentru care m-am luptat. Mi-as dori sa fiu macar sase luni ministru cu un Parlament cu care sa pot coopera", a afirmat ministrul de resort intr-un interviu televizat.

Inaltul oficial guvernamental i-a taxat extrem de dur pe adversarii politici din PSD si PD-L, despre care a sustinut ca nu au niciun specialist in macroeconomie cu care sa poata discuta de la egal la egal. De critici nu a scapat nici Theodor Stolojan, gandirea economica a acestuia fiind adaptata unor situatii cu inflatie de 300% si scaderi de PIB de 5-10%.

Stolojan si economia normala

"Stolojan nu este obisnuit cu o economie care functioneaza normal. Imi este greu sa am un dialog cu un om care are o experienta guvernamentala cu totul diferita de a mea", a completat ministrul.

Vosganian a mai tinut sa sublinieze faptul ca isi asuma riscul electoral, dar s-a arata dezamagit de faptul ca nu sunt taxati adevaratii vinovati pentru aceasta amagire, cei din PSD si PD-L.

"In ultimii doi ani pensile s-au dublat, in ultimii patru ani s-au triplat, dar daca maine se adopta o majorare de 20%, iar eu spun nu, cu siguranta o sa devin nepopular si pentru pensionari", a mai precizat Vosganian in interviul acordat The Monney Channel.

Nu in ultimul rand, actualul ministru a punctat faptul ca, atat timp cat el va fi in fruntea Ministerului Economiei si Finantelor, impozitele, TVA-ul si nivelul accizelor nu se vor majora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Varujan Vosganian, #ministru, #cresteri salariale, #intreviu , #stiri Varujan Vosganian
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
Guzganian nu te forţa că ţi se rupe fracul şi-ţi STRĂLUCESC STELELE VERZI
B
bursucelul vesel
rank 1
hai sa dam mana cu mana,cei cu actele in mana(la cei 322,si nu numai),..........