Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vosganian si Sarbu au facut circ in direct

Joi, 16 Aprilie 2009, ora 23:33
3695 citiri
Vosganian si Sarbu au facut circ in direct
Foto: Realitatea Tv

Pe sistemul "daca poporul vrea paine si circ, atunci sa-i dam paine si circ", fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, acum in opozitie, si actualul ministru al Muncii, Ilie Sarbu, printre cei aflati la putere, s-au contrat ca la piata.

Daca totul s-ar fi intamplat intr-un birou, intr-o carciuma sau in Parlamentul Romaniei, ar fi fost, poate de inteles. Insa cum romanul nu-i roman destul daca nu se da si in spectacol, replicile au fost transmise in direct la Realitatea Tv.

Vosganian a criticat, joi seara, actualul guvern, spunand ca nu stie pe ce lume se afla. In plus, Vosganian l-a acuzat pe ministrul Muncii, Marian Sarbu, ca induce panica in legatura cu situatia economica a tarii.

"Daca vreti sa dati mesaje linistitoare catre investitori, nu mai puneti raul in fata, nu mai introduceti panica, nu mai dati mesaje ambigue. Acest guvern habar n-are pe ce lume este. Hai sa nu mai plecam cu raul in fata.

Emil Boc anunta ca acordul cu FMI e facut pentru investitii in caz de nevoie, iar Basescu merge si mai departe si anunta ca in caz exceptional acest imprumut de la FMI va fi folosit si pentru plata pensiilor si a salariilor", a afirmat fostul ministru al Economiei.

"Bataia" pe ceas

La randul sau, Marian Sarbu, ministrul Muncii a atacat declaratiile fostului ministru al Economiei, iar acesta i-a replicat "ca-i va oferi ceasul ca sa inteleaga timpul in care se afla".

"Daca n-ati fi lasat un deficit de 4,8% din PIB, poate ca astazi nici n-am fi discutat despre imprumutul la FMI. Ar fi trebuit ca, ori de cate ori incepeti sa-i atacati pe ceilalti, sa va uitati in proprii ochi si sa va intrebati daca ati contribuit cu ceva la situatia financiara a Romaniei", a spus Marian Sarbu.

Apoi telespectatorii au putut vedea mai de aproape ceasul "de firma" al lui Vosganian, care si l-a scos de la mana si a vrut sa-l daruiasca interlocutorului sau. "Va fac cadou acest ceas ca sa va arat ce ora arata. Suntem la ora 22:05 in preajma Pastelui si vorbim despre cifre, cand ar fi bine s-o lasam balta", a spus, la randul sau, Vosganian.

Marian Sarbu i-a replicat si l-a acuzat pe Vosganian de spectacol ieftin. "Credeti ca daca faceti spectacol sunteti mai credibil!? Lasati spectacolul asta ieftin si cifrele astea", a acuzat Marian Sarbu.

Vosganian a continuat cu acuzatiile si a aratat cu o serie de documente potrivit carora actualul guvern ar avea deja un deficit de 10 miliarde de euro in doar cateva luni de guvernare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Sarbu Vosganian circ, #Marian Sarbu, #Varujan Vosganian , #stiri Varujan Vosganian