Borcea explica discutiile cu Avram din stenograme

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 16:18
2863 citiri
Borcea explica discutiile cu Avram din stenograme

Dinamovistul Cristi Borcea a explicat discutiile cu fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram, din stenogramele Directiei Nationale Anticoruptie.

Actionarul gruparii din Stefan cel Mare s-a aparat declarand ca in respectiva convorbire a fost scoasa din context, fiind vorba de fapt despre niste sticle de sampanie.

"Trebuie dat tot, toata discutia, s-a scos din context. Era vorba de sampanii pentru nunta fiului lui Vasile Avram. Sunt cadou de nunta, asta am spus. Ati vazut ca n-am cerut nici un arbitru. Eu i-am spus lui Avram sa nu mi-l mai dea pe Istvan Kovacs. Mi-a spus Torje ca acest arbitru i-a zis ca nu-i da penalti nici daca ii rupe piciorul in careu.

Danciulescu a fost oprit eronat de Valentin Avram. Asta i-am reprosat. Eu i-am spus lui Avram asa: 'Te rog frumos sa nu mi-l mai dai pe Kovacs'.

Cu 'step by step' Avram ma lua la misto, pentru ca Dinamo a fost dezavantajata in ultimii ani. Mie nu mi se mai dadea nici un penalti, oricat de clar era. Eu nu cred ca Vasile Avram a luat bani de la vreun om din fotbal. Daca sunt chemat la DNA, vin si dau declaratii, nu este nici o problema, sunt nevinovat.", a declarat Cristi Borcea la GSP TV.

Pe 22 august 2011, la scurt timp dupa meciul Sportul Studentesc - Dinamo, scor 0-2, din etapa a 4-a a Ligii 1, Cristi Borcea l-a sunat pe Vasile Avram, din discutie reiesind ca formatia "ros-alba" a fost ajutata de tusierul Valentin Avram.

Stenograme incredibile cu discutii din culisele Ligii 1. Borcea, catre Avram: Cat iti trebuie?

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost arestat preventiv duminica pentru 29 de zile, sub acuzatia ca a luat mita 19.000 de euro pentru a ajuta gruparea FCM Targu Mures cu arbitraje favorabile. Daca va fi gasit vinovat, Avram risca intre 3 si 15 ani de inchisoare.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cristi borcea, #Borcea stenograme Vasile Avram, #Avram arestat coruptie arbitri , #retinut