Nica: Aroganta lui Blaga fata de PSD intrece orice limita

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 18:12
1480 citiri
Nica: Aroganta lui Blaga fata de PSD intrece orice limita

Aroganta pe care ministrul pedelist Vasile Blaga o arata fata de colegii de Guvern din tabara pesedista intrece orice limita, considera ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, totodata si vice-premier.

"Sunt ingrijorat de derapajele inacceptabile care au inceput sa apara din punct de vedere al comunicarii publice din partea unor membri ai Guvernului.

Detectez o aroganta in parerile lui Vasile Blaga fata de PSD si ministrii PSD, iar acest lucru aduce deservicii Guvernului, pentru ca ceea ce noi facem pentru ca viata oamenilor in Romania sa fie mai buna este pus in umbra de declaratii politicianiste, care incearca sa arate ca preocuparile Guvernului sunt cu totul altele, eventual de natura politicianista", a declarat Nica, miercuri.

"Detectez o aroganta in parerile lui Vasile Blaga fata de PSD si ministrii PSD", a spus Nica, precizand ca acest lucru "aduce deservicii" pe mai multe paliere: "Guvernului, pentru ca ceea ce noi facem pentru ca viata oamenilor in Romania sa fie mai buna este pus in umbra de declaratii politicianiste care incearca sa arate ca preocuparile Guvernului sunt cu totul altele, eventual de natura politicianista".

De asemenea, el a avut "o ultima recomandare, referitoare la opiniile cu privire la posibilitatea de a avea un alt Guvern: sa-si aminteasca si de Parlament, care are ultimul cuvant".

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat in cadrul unui interviu recent ca membrii Guvernului care vor parasi sedinta Executivului la care ar participa si presedintele Basescu "pleaca cu totul".

Intrebat de ce nu au fost anuntati ministrii PSD in timp util ca presedintele Basescu va participa la sedinta de Guvern de duminica, Vasile Blaga a explicat ca premierul Emil Boc il invita pe presedinte "cand considera de cuviinta, iar un membru al Cabinetului caruia nu-i convine are o singura varianta: sa plece".

"Poate fi membru PD-L sau membru PSD. Nu e nici o problema. De aceea, copilarii de genul 'ministrii PSD vor iesi cand vine presedintele' ... As vrea sa-l vad pe presedinte ca vine miercuri la sedinta de Guvern sa vad cine pleaca, ca pleaca cu totul, va garantez! In Guvern nu se voteaza, Guvernul ia decizii prin consens. Nica stia", sustine Vasile Blaga in interviul acordat ziarului Gandul.

Mai mult, Blaga spune ca subiectul a fost politizat "absolut anapoda". "Din pacate, suntem in fata alegerilor prezidentiale si se actioneaza extrem de politic pe orice intreprindere a presedintelui care, iata, doreste sa ramana presedinte si nu candidat - presedinte.

El o sa devina presedinte - candidat cand o sa considere necesar si asta vad ca-l supara pe dl. Geoana. Pe dl. Antonescu nu mai are ce sa-l supere, ca a iesit din cursa inainte de a intra", afirma secretarul general al PD-L.

Secretarul General al PD-L afirma ca, la nivelul Guvernului, coalitia PD-L-PSD, functioneaza "perfect" si ca niciun ministru PSD nu a avut oficial o alta pozitie.

"Aceasta coalitie este gandita pe patru ani si cred ca asa se va si intampla. Nu este casatorie din dragoste, este numai din interes, iar viata a aratat ca multe casatorii din interes rezista mai mult decat cele din dragoste. Eu cred ca aceasta coalitie va rezista", a dat asigurari Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
#Dan Nica aroganta, #aroganta PSD ministri, #Emil Boc PSD, #Vasile Blaga pleaca , #Emil Boc