Blaga: Nu inteleg de ce judecatorul care l-a eliberat pe "Ghenosu" este in puscarie

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 09:24
3603 citiri

Vasile Blaga, ministrul Internelor, se arata contrariat de faptul ca judecatorul care a luat mita pentru ca l-a eliberat pe "foarte cunoscutul Ghenosu" se afla in puscarie, iar acesta este liber.

"Fara a acuza pe nimeni, eu nu inteleg un lucru. Pana la urma, DNA si politia si-au facut datoria si judecatorul care l-a eliberat pe deja foarte cunoscutul Ghenosu sigur a luat mita si suporta consecintele, dar observ un lucru, ca judecatorul este in puscarie si Ghenosu e liber, si nu stiu daca lucruile astea sunt foarte, foarte in regula", a spus Vasile Blaga, inainte de sedinta BPN al PD-L, informeaza Gandul.

Interlopul de la Targoviste care a bagat un politist in coma a fost prins

Daniel Uta, un presupus interlop din Targoviste care ar face parte din gruparea "Ghenosu", a fost arestat preventiv de Tribunalul Dambovita, luni dupa-amiaza, pentru 29 de zile, sub acuzatia de tentativa la omor calificat, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica l-a lovit cu o sticla in cap pe politistul Codrut Oprea, de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita.

Uta consumase substante etnobotanice in momentul in care a fost adus, duminica, de politisti, la Spitalul Floreasca, dupa ce i s-a facut rau.

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, care a declarat luni ca Uta a fost adus duminica seara de politistii care il escortau catre Parchetul Dambovita, pentru a fi audiat, deoarece a afirmat ca se simte rau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blaga agresor politist, #Blaga Ministru Interne , #ministru Interne