Blaga: Campania pentru alegerile din noiembrie incepe maine

Autor: Ana Ilie
Sambata, 30 Iunie 2012, ora 21:16
1921 citiri
Blaga: Campania pentru alegerile din noiembrie incepe maine

Noul presedinte al Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, i-a felicitat pe cei ce au candidat in cadrul Conventiei Nationale de sambata si a anuntat membrii partidului, reuniti la Palatul Parlamentului, ca de maine, de la ora 15.00, incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare.

Blaga a spus ca trebuie reorganizate toate filialele locale neperformante si ca si diaspora trebuie sa fie mai bine reprezentata in PDL. Aluziile la cei care se osupa de romanii din afara vin dupa ce organizatia PDL din diaspora a acuzat sambata ca alegerile au fost trucate si membrilor PDL le-au fost impartite liste cu nume, pentru a fi favorizati apropiatii lui Blaga.

Noul lider pedelist a spus insa ca este total impotriva "oricaror liste si nu le-a folosit la nimic celor care le-au folosit pentru ca partidul a votat azi cum le-am cerut: cu capul. Stiu ce inseamna sa se voteze astfel, pentru ca asa s-a votat la ultima Conventie".

"Nicio organizatie interna nu e a nimanui, e a partidului, si partidul nu e al meu, e al tuturor, diaspora nu inseamna cativa oameni suparati. Diaspora trebuie sa fie mai bine reprezentata in PDL", a spus Blaga.

"Ponta sa demisioneze, Basescu nu m-a sunat"

Presedintele PDL a recunoscut ca a fost sunat de premierul Victor Ponta, insa a adaugat: "Multumesc pentru felicitari, dar una-i una si alta alta, dansul la Putere, noi in Opozitie, astazi Conventia i-a cerut demisia". In acelasi timp, insa nu a fost felicitat deocamdata de Traian Basescu "probabil ca e ocupat in aceasta perioada".

"Campania pentru noiembrie incepe maine", a afirmat Blaga, anuntandu-si colegii ca isi doreste "un partid muncitor, disciplinat, condus de un BPN lucrativ, in care toti colegii sa stie exact cu ce se ocupa si vor sti acest lucru, pentru ca maine ii convoc pe toti la o sedinta informala la ora 15.00 la sediul partidului, sedinta normala urmand sa aiba loc luni".

"Obiectivele biroului sunt clar trasate: va trebui sa ne ocupam de organizarea partidului, va trebui sa reinnodam dialogul cu societatea civila, sa ne imbunatatim comunicarea, sa aducem aproape de noi acel segment al societatii civile care impartaseste ideile de dreapta. Va trebui sa ne opunem cu tarie USL, care nu are de cateva luni alt obiectiv decat de a sapa in fiecare zi la temelia statului de drept, de a petrece 70% din sedintele de guvern pentru a gasi galceava cu oricine, de a gasi in fiecare zi grajdani care sa le acopere nelegiuirile, plagiatul".

"Nu-i cerem domnului Ponta sa procedeze altfel in cazul sau decat a procedat in cazul Mang. Poporul trebuie sa inteleaga: futul este furt, furtul intelectual este tot furt", a spus Blaga.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Vasile Blaga presedinte PDL, #Vasile Blaga campanie alegeri noiembrie, #Vasile Blaga atac USL , #PDL