Blaga, despre ce se intampla daca Udrea nu-l sustine pe Predoiu: Dragostea cu forta se cheama viol

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 17:37
1967 citiri
Blaga, despre ce se intampla daca Udrea nu-l sustine pe Predoiu: Dragostea cu forta se cheama viol
Foto: opiniatimisoarei.ro

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca in sedinta BPN s-a discutat despre Elena Udrea, dar nu despre excluderea acesteia din partid, aratand ca au fost pozitii mai transante, dar el a spus ca nu poate sa-i faca acesteia proces de intentie.

"S-a discutat (despre Elena Udrea - n.r.), dar nu despre excludere sau asa ceva. Au fost pozitii mai transante. Am explicat ca legea este aceeasi pentru toti membrii PDL si nici macar domniei sale nu pot sa-i fac proces de intentie", a spus Blaga, intrebat daca in BPN s-a discutat despre excluderea Elenei Udrea.

El a mai spus ca, daca lucrurile in acest caz vor evolua pozitiv, nu vor fi probleme, daca nu, "dragostea cu forta se cheama viol".

"Daca lucrurile vor evolua pozitiv, adica toata lumea in spatele candidatului nostru, toata lumea in spatele candidatilor nostri, nu vad cum sa avem probleme. Daca nu, nu. Dragostea cu forta se cheama viol", a adaugat Vasile Blaga.

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat recent ca daca Elena Udrea va continua atacurile la adresa partidului este posibil sa fie luate masuri ce pot merge pana la excludere, mentionand ca spera sa nu se ajunga pana acolo, dar ca aceasta risca intr-o astfel de situatie o suspendare din PDL.

"Ar trebui sa decida, pana la urma, doamna Udrea: mai ramane in partid sau nu mai ramane in partid, ca despre asta este vorba. Poate sa ramana in partid daca respecta deciziile partidului, daca nu le respecta, iar decizia partidului este luata de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special in partid, chiar daca o cheama Elena Udrea, va trebui la un moment dat sa aplicam Statutul. Nu este o amenintare, este o constatare", a declarat Blaga.

El a precizat ca deciziile partidului trebuie respectate de catre toti membrii partidului, in caz contrar existand capitolul de sanctiuni. "Daca are alte optiuni, poate sa le materializeze intr-o alta zona politica, nu e nicio retinere", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Vasile Blaga Elena Udrea PDL excludere, #Blaga excludere Udrea, #Blaga BPN Udrea excludere , #PDL