Blaga, despre criticile Monicai Macovei: Daca atat o duce capul! (Video)

Luni, 02 Mai 2011, ora 13:47
2338 citiri
Blaga, despre criticile Monicai Macovei: Daca atat o duce capul! (Video)
Foto: MAE.ro

Secretarul general al PD-L Vasile Blaga a comentat luni ca declaratiile europarlamentarului PD-L Monica Macovei pe tema apropierii sale de Opozitie arata ca "atat o duce capul".

"Nu am comentat niciodata discutiile din interiorul partidului, iar, vizavi de ce a spus doamna Macovei, daca atat o duce capul...", a raspuns Blaga, solicitat sa comenteze afirmatiile europarlamentarului potrivit carora el este "amicul" Opozitiei.

Europarlamentarul PD-L Monica Macovei a afirmat joi seara ca, desi "cu sufletul" l-ar sprijini pe Theodor Paleologu la sefia PD-L, face "alegerea rationala" de a-l vota pe Emil Boc, in timp ce asupra lui Vasile Blaga ar plana suspiciuni legate de faptul ca "nu este niciodata criticat de Opozitie".

"As vrea cu sufletul sa votez cu domnul Paleologu, insa am sa va spun care este optiunea mea rationala: voi vota cu domnul Emil Boc. Este o alegere rationala, intre Emil Boc si Vasile Blaga se da acum lupta pentru conducerea partidului. Prin acest vot eu consider ca votez pentru proiectul de modernizare a Romaniei, lansat si promovat de Traian Basescu si adus in practica prin Guvernul Emil Boc prin multe momente dificile.

Si in ciuda tuturor erorilor, greselilor, proastei comunicari cred ca trebuie aceste proiecte urmate si puse in practica (...) E o alegere rationala, as vota cu tot sufletul cu Theodor Paleologu", a sustinut Macovei, la B1 Tv.

"Partidul trebuie sa aiba o loialitate in sens bun fata de cel care la greu a promovat aceste proiecte, cu toate greselile si erorile facute", a adaugat ea.

Ea s-a referit si la candidatura secretarului general al PD-L la sefia partidului. "De ce nu domnul Blaga? Blaga intruneste aprecierea oponentilor duri ai lui Traian Basescu si oponentilor reformei, constat ca nu este criticat niciodata de Opozitie, este intr-un fel amicul lor, ori pe mine ma ingrijoreaza si nu voi vota cu nicio persoana care se bucura de simpatia sau de sustinerea echipei Voiculescu, Ponta sau Crin Antonescu", si-a explicat Macovei motivul pentru care nu-l sustine pe contracandidatul lui Emil Boc.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Vasile Blaga, #Blaga critica Macovei, #Blaga apropiere Opozitie, #Blaga Macovei capul , #PDL