Blaga il ataca pe Cristi Preda: Straluceste prin lipsa, se teme de candidatura lui Stolojan?

Marti, 19 Februarie 2013, ora 21:40
3086 citiri
Blaga il ataca pe Cristi Preda: Straluceste prin lipsa, se teme de candidatura lui Stolojan?
Foto: Arhiva

Liderul PDL Vasile Blaga l-a atacat dur pe colegul sau de partid, Cristian Preda, caruia ii reproseaza lipsa de implicare in campania electorala, acuzandu-l totodata ca se teme de o eventuala candidatura a lui Theodor Stolojan la europarlamentare.

"Indiferent cine a condus partidul, de opt ani de zile au venit tineri in partid, dar pentru ca nu au avut un parcurs in PDL, nu avem o garnitura de oameni tineri. Este ca la cursa de stafeta, trebuie sa alergam unii langa altii, apoi sa predai stafeta", a declarat Blaga, invitat la B1 TV.

Referindu-se la grupul reformistilor din PDL, Blaga a laudat performatele Monicai Macovei in PE, insa l-a criticat pe Cristian Preda.

"Monica Macovei, indiscutabil, a confirmat, pentru ca a fost declarata cel mai bun europarlamentar.

Domnul Cristian Preda a lipsit, nu s-a implicat in campanie pentru parlamentare, asta m-a deranjat. A stralucit prin lipsa si acum critica liderii. M-a mai deranjat un lucru legat de caracterul sau. Prin simplul fapt ca Stolojan si-a aratat sprijinul fata de mine, l-a atacat si a spus ca una spune la Bruxelles si alta aici. Cristian Preda vrea cumva sa scape de candidatura lui Stolojan la europarlamentare?", s-a intrebat, retoric, Vasile Blaga.

"Astazi Messi nu e capitanul Barcelornei, este cel mai bun jucator al Barcelornei, dar nu este capitanul Barcelonei, Ronaldo este cel mai bun jucator al Realului, dar nu este capitanul Realului. Despre asta discutam, intr-o echipa trebuie sa fii si acceptat ca si lider al echipei respective", a raspuns liderul PDL, intrebat de ce nu conduce Monica Macovei grupul PDL din Parlamentul European.

Intr-un interviu acordat EVZ, Cristian Preda a declarat ca, la Parlamentul European, Theodor Stolojan "ne spune ca ar iesi la pensie, iar in tara face campanie pentru Blaga".

"In acest moment, urgenta momentului nu este dezgroparea insignelor de acum 20 de ani. In acest context mi se pare absolut ridicola postura in care s-a pus fostul premier Stolojan. Dupa ce l-ai incurcat pe Traian Basescu in 2008, refuzand sa-ti asumi responsabilitatea unei guvernari, sa dai acum lectii presedintelui pe care l-ai tradat? Mie mi se pare o eroare. Nu sunt in postura de a-i da lectii domnului Stolojan, dar prea mult e prea mult.

La Parlament ne spune ca ar iesi la pensie, iar in tara face campanie pentru Blaga", a punctat Cristian Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Blaga atac Cristian Preda, #Blaga Preda Stolojan , #PDL