Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Blaga il vrea pe vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, in PD-L

Duminica, 27 Martie 2011, ora 12:41
1843 citiri
Blaga il vrea pe vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, in PD-L
Foto: Romania Libera

Secretarul general al PD-L Vasile Blaga i-a sugerat vicepresedintelui Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, Constantin Stroe, sa se alature PD-L.

Stroe a participat in calitate de reprezentant al mediului de afaceri la conferinta de alegeri a conducerii PD-L Arges, care a avut loc sambata.

"L-am urmarit cu multa atentie pe domnul Stroe, ne cunoastem de la mijlocul anilor '90, am colaborat foarte mult profesional in acea perioada. Dansul, ca oamenii emblema ai Argesului, ai Pitestiului, spune ca pana azi nu s-a implicat in politica. Stiu ca va iubiti meseria, domnule Stroe, dar daca va implicati cand v-am rugat, altfel aratau Pitestiul si Argesul astazi. Dar nu e tarziu nici de azi inainte, domnule Stroe," a declarat Blaga, potrivit Mediafax.

La randul sau, Constantin Stroe a apreciat deschiderea pe care au dovedit-o liderii PD-L la solicitarile venite din partea reprezentantilor mediului de afaceri de-a lungul timpului si a spus ca in "toti acesti 20 de ani" a pastrat o echidistanta politica.

"Nu puteam sa nu raspund invitatiei care mi s-a facut astazi pentru ca am batut la usa primului-ministru si de fiecare data a raspuns prezent. (...) Am batut la usa doamnei ministru Sulfina Barbu, care a avut o idee extraordinara cu lansarea programului Rabla. (...) Toti acesti oameni impart saracia, doi ani de zile de impartit saracia. Eu am impartit saracia zece ani. Le doresc ca perioada lor sa se scurteze si sa stiti ca veti reseta economia pentru ca veti iesi mult mai puternici dupa aceasta perioada deosebit de grea", a spus Constantin Stroe.

Alegeri la PD-L Arges: Candidatul unic Mircea Andrei a castigat sefia filialei

Presedintele PD-L, Emil Boc, precum si liderii Elena Udrea, Vasile Blaga si Traian Igas au participat, sambata, la alegerile din filiala Arges. Senatorul PD-L Mircea Andrei a fost ales sef al filialei Arges, fiind de altfel si unicul candidat la alegeri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vasile Blaga PDL, #vicepresedinte Dacia Constantin Stroe , #PDL