Blaga, la prima sedinta ca presedinte al PDL - vezi ce a spus

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 17:10
2899 citiri
Blaga, la prima sedinta ca presedinte al PDL - vezi ce a spus
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, duminica, ca prioritatea zero pentru partidul pe care il conduce o reprezinta organizarea, disciplina si demersurile pe care trebuie sa le faca pentru realizarea unui puternic pol de dreapta care sa se opuna USL.

"Prioritatea zero pentru PDL in vederea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare este organizarea, disciplina si demersurile pe care trebuie sa le facem pas cu pas, care depind de noi, pentru realizarea unui puternic pol de dreapta care sa se opuna USL", a spus Blaga, la sediul PDL, unde duminica are loc prima sedinta informala a noii conduceri a partidului.

El a adaugat ca in prima discutie informala a Biroului Permanent National al partidului, se vor pune in aplicare informal, iar luni formal, deciziile luate in Conventie, deciziile luate in rezolutia adoptata duminica si se va stabili pentru fiecare prim-vicepresedinte prioritatile si indatoririle.

Blaga a mai spus ca organizatiile care au avut rezultate proaste la alegerile locale vor fi analizate una cate una.

"Vom analiza filiala cu filiala, asa cum am facut de fiecare data dupa alegeri, pe baza analizelor care se impun, pentru ca intr-un fel trebuie tratata o filiala, acea din Caras, cu alta filiala, si stiti bine la ce ma refer, a ramas complet descoperita chiar in campanie. Pana la urma eu sunt convins ca va trebui sa luam aceleasi masuri peste tot, repet, nu cu inima, ci pentru o campanie electorala responsabila, pentru ca nu putem lasa pana la urma tara pe aceasta putere care, nu e un secret pentru nimeni, in fiecare zi nu face altceva decat sa isi duca la indeplinire planul de confiscare a statului bucata cu bucata", a spus Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Blaga sedinta conducere PDL, #Blaga presedinte, #PDL conducere BPN , #PDL
Comentarii