Blaga: Nu cred ca cineva are vreun motiv sa plece din PDL

Marti, 16 Aprilie 2013, ora 22:39
2264 citiri
Blaga: Nu cred ca cineva are vreun motiv sa plece din PDL
Foto: B1

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, marti seara, ca nu crede ca vor urma plecari din partid spre Miscarea Populara. "Nu cred ca cineva are vreun motiv sa plece din PDL", a subliniat Blaga.

Presedintele PDL a tinut sa le spuna criticilor sai din PDL, in special europarlamentarului Cristian Preda si fostului ministru Teodor Baconschi, ca ar trebui sa faca o alegere in legatura cu viitorul lor politic.

Pleaca Baconschi din PDL? Nu mai am chef sa-mi pierd vremea cu tentative patetice de a "vindeca" partidul (Video)

"Eu nu invit pe nimeni afara din partid, dar le sugerez sa ia o decizie corecta si demna, daca nu se regasesc in partid.

Ei au adus plus valoare dar trebuie sa inteleaga toata lumea ca exista niste reguli de partid. Daca vrei sa imbunatatesti viata de partid vin-o si spune-ne-o, dar sa nu critici permanent pe bloguri", a declarat Vasile Blaga la B1 TV.

Raluca Turcan, lui Cristi Preda: PDL nu-si gandeste pasii in functie de cerintele de pe blog

El a promis ca-i va suna pe Cristian Preda si pe Sever Voinescu pentru a discuta despre nemultumirile lor. Blaga a mentionat ca nu crede ca cineva "are vreun motiv sa plece din PDL", sustinad in acest context ca Miscarea Populara reprezinta o "tema falsa".

"Nu cred ca cineva are vreun motiv sa plece din PDL. Eu nu stiu sa urmeze plecari din partid.

Pentru mine Miscarea Populara este o tema falsa. Problema mea este PDL, sa reconstruim acest partid. Cred ca in interiorul partidului exista toate modalitatile de a te exprima: vino, propune ceea ce vrei pentru ca partidul sa-si atinga tintele. Pe de alta parte, PDL nu este o sala de asteptare. Miscarea Populara este o fundatie ca oricare alta", a subliniat presedintele PDL.

Cristian Preda demisioneaza din conducerea ISP si se afiliaza la Miscarea Populara

Recent, europarlamentarul PDL Cristian Preda, unul dintre cei mai aspri critici ai lui Vasile Blaga, a anuntat ca se va inscrie in Miscarea Populara.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Vasile Blaga Cristian Preda, #Vasile Blaga Teodor Baconschi, #Vasile Blaga Miscarea Populara , #PDL