Blaga: PD-L nu are vocatia frictiunilor

Sambata, 12 Martie 2011, ora 15:33
1523 citiri
Blaga: PD-L nu are vocatia frictiunilor
Foto: Antena 3

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Constanta, ca indiferent de solutia aleasa Convetia Nationala a partidului din luna mai, cand va fi aleasa conducerea formatiunii politice, democrat-liberalii vor ramane o echipa care va castiga alegerile din 2012.

"Ne apropiem si de Conventia Nationala din mai si vreau sa va spun un lucru foarte clar: competitia este evidenta, dar va garantez ca, indiferent de solutia aleasa de partid, vom ramane o echipa spate in spate - cea care de fapt va conduce partidul spre victoria de anul viitor. Acest partid nu are vocatia fractiunilor. Sa fie foarte bine inteles.

Iar cine mizeaza pe faptul ca intr-o situatie sau alta vor fi dezertori din partid se inseala. Ar fi pacat ca sa nu culegem foloasele actiunilor pe care le-am intreprins in ultimii ani. Convingerea mea este ca vom merge pe un parcurs bun si, de aceea, va rog sa nu va faceti griji. Vom ramane o echipa puternica la conducerea PD-L national", le-a spus Blaga democrat-liberalilor prezenti la Consiliul Judetean de Coordonare (CJC) al PD-L Constanta.

El a remarcat in context ca "PSD nu a crescut dupa alegerile din 2008, in timp ce PNL a crescut ceva", adaugand ca "in politica niciodata 30 cu 20 nu fac 50".

"Poate sa faca 80, dar poate sa faca si 30 sau 20. Si depinde de noi. Si va garantam ca stim ce avem de facut ca sa faca 20 sau 30. Despre asta discutam, spre asta trebuie sa va orientati gandurile atunci cand veti merge in cabina de vot, iar cei care, va spun ca e exact ca la o cununie catolica, au ceva de spus pana azi sa spuna. De maine, sa taca!", a subliniat secretarul general al PD-L.

Referindu-se la alegerile de la PD-L Constanta, Vasile Blaga a anuntat ca de sambata democrat-liberalii din acest judet pleaca cu "o echipa" la conducerea partidului.

Presedintele PD-L, premierul Emil Boc, impreuna cu secretarul general al partidului, Vasile Blaga, participa la CJC al PD-L Constanta, urmand sa fie aleasa conducerea organizatiei judetene a formatiunii politice.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Vasile Blaga PDL, #alegeri PDL Constanta , #PDL
Comentarii
Poza ovidiu_r55
ovidiu_r55
rank 1
PDL-istii SUNT INDIVIZI DE O MEDIOCRITATE ABSOLUTA ,EI NU STIU CE-I DIALOGUL SI DISCUTIILE ARGUMENTATE IN MOD CIVILIZAT.
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
DA - P.D.L. are "VOCATIA" -CLANURILOR INTERLOPE...