Blaga: Ponta a luat banii comunitatilor si sprijina un candidat cu averea sub sechestru

Joi, 07 Iunie 2012, ora 13:37
3534 citiri
Blaga: Ponta a luat banii comunitatilor si sprijina un candidat cu averea sub sechestru
Foto: Arhiva

Vasile Blaga, seful campaniei PDL pentru alegerile locale, l-a acuzat, joi, pe Victor Ponta, ca "a luat fara mila banii comnitatilor locale" si il sprijina pe Primaria Sectorului 3 pe "falsul Negoita, dator statului cu 45 de milioane de euro".

Alegeri Bucuresti 2012

"Uitati-va la Sectorul 3: USL si Victor Ponta il sprijina pe Robert Negoita, falsul Negoita, dator statului cu 45 de milioane de euro. El nu poate sustine ca va avea grija de Sectorul 3, atat timp cat are propria avere sub sechestru. Aceasta este diferenta dintre PDL si USL, dintre Robert Negoita si falsul Negoita", a spus Blaga, intr-o conferinta de presa.

Seful Senatului a precizat ca "PDL nu se sprijina pe o campanie cu buget nelimitat si pe amenintari asa cum face USL-ul", iar PDL-ul "ramane partidul gospodarilor", sustinut de "militanti care muncesc zi si noapte, 24 de ore din 24, pentru victoria din 10 iunie".

Alegeri Locale 2012

Blaga a mai spus ca cei din USL sunt "primii" care stiu ce inseamna forta PDL, si tocmai de asta recurg la amenintari.

"Un partid sustinut de militanti care muncesc zi si noapte pentru comunitatile lor, pentru victoria in alegerile locale. PDL nu este un partid cazat in sediul central. PDL este un partid viu in toate comunitatile locale. Tocmai de asta se teme USL si de asta ii face pe domnul Ponta si pe domnul Antonescu sa ameninte si sa minta. Eu sunt convins ca ei sunt primii care stiu ce inseamna forta PDL. Forta noastra sunt primarii si consilierii care isi fac datoria fata de comunitati. Forta noastra se va vedea duminica la vot" , a adaugat Vasile Blaga.

In finalul conferintei, pedelistul i-a atras atentia ministrului Justitiei, Titus Corlatean, "ca este nepermis sa acuze Opozitia pentru fraudarea alegerilor".

"Daca are vreun semnal de fraudare a alegerilor, sa anunte imediat institutiile statului si mai ales pe colegul dumnealui, ministrul de Interne Ioan Rus", a conchis Vasile Blaga.

Negoita: Blaga gireaza esecurile candidatilor PDL

In urma declaratiilor lui Vasile Blaga, Robert Negoita a raspuns, intr-un drept la replica remis Ziare.com, ca seful campaniei PDL minte.

Vezi integral dreptul la replica:

"In legatura cu alegatiile lui Vasile Blaga, presedinte al Senatului, referitoare la alegerile locale din Sectorul 3, Departamentul de Comunicare al USL Sector 3 transmite urmatorul drept la replica:

Regretam ca domnul Vasile Blaga s-a decis ca, pe ultima suta de metri a campaniei, sa gireze esecuri anuntate ale candidatilor partidului sau. Afirmatiile domniei sale, evident false si facute cu rea-credinta, nu au nici o relevanta in privinta evolutiilor electorale. Ele determina, in schimb, o asociere, de rau augur pentru domnia sa, cu Emil Boc, Elena Udrea, Adriean Videanu si Liviu Negoita".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Blaga Ponta bani primari, #Blaga alegeri fals Negoita , #PDL