Blaga: Probabil Frunzaverde nu se simte bine in PNL, daca a inregistrat alt partid

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 18:00
2275 citiri
Blaga: Probabil Frunzaverde nu se simte bine in PNL, daca a inregistrat alt partid

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi ca probabil vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde "nu se simte bine" in PNL, din moment ce a inregistrat la OSIM marca Partidul National Popular Liberal.

"Nu stiu, este parerea, propunerea domniei sale (a lui Sorin Frunzaverde - n.red.), probabil nu se simte bine in PNL", a fost raspunsul lui Vasile Blaga.

Sorin Frunzaverde vrea sa inregistreze Partidul National Popular Liberal la OSIM

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde spune ca depunerea de catre el la OSIM a cererii de inregistrare a marcii "Partidul National Popular Liberal" nu inseamna nicidecum ca se va forma un alt partid, decizia fiind pentru a proteja PNL de folosirea de catre altii a sintagmelor legate de liberalism.

"Nu e vorba de alt partid. Exclus!", a precizat liberalul.

"Vrem doar sa retinem la OSIM toate marcile brandului care contin termenul de 'liberal' si 'popular', pentru a evita confuzii prin aparitia unor grupuri care sa se foloseasca ei de aceste sintagme. Vrem doar sa ne protejam de problemele acestea legate de onomastica politica", a adaugat presedintele CJ Caras-Severin, mentionand ca au mai existat situatii in care partide noi au incercat sa confiste denumirea si identitatea partidelor vechi.

Intrebat daca liberalii au indicii ca si ei ar putea fi vulnerabili din acest punct de vedere si ca ar putea aparea un partid care sa se cheme liberal, Frunzaverde a precizat doar ca "au mai fost exemple in acest sens".

Vicepresedintele PNL a mai informat ca in vederea demersului sau la OSIM s-a consultat cu liderii partidului.

Frunzaverde: Exclus sa facem un nou partid, vrem doar sa rezervam marca "liberal"

Miscarea lui Frunzaverde a fost dezvaluita miercuri seara de Sebastian Lazaroiu, pe Facebook, intr-o postate intitulata "Miscari pe tabla de sah".

"Antonescu spune ca PNL ar putea incerca o apropiere de PPE (Daca PSD vrea sa tradeze si sa mearga cu PDL si noi putem face acelasi lucru). Frunzaverde inregistreaza la OSIM marca: Partidul National Popular Liberal (Daca PSD vrea alianta cu PDL si noi putem face asta)", a scris Lazaroiu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Sorin Frunzaverde partid OSIM, #Frunzaverde PNPL inregistrat OSIM, #Blaga partid OSIM Frunzaverde, #Sorin Frunzaverde Partidul National Populat Liberal , #PDL
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza executorul
executorul
rank 5
Probabil ca Frunzaverde nu se va mai intoarce nicodata