Blaga spune ca PDL se ocupa de alegerile prezidentiale dupa 8 iunie

Duminica, 17 Mai 2009, ora 16:27
816 citiri
Blaga spune ca PDL se ocupa de alegerile prezidentiale dupa 8 iunie

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca partidul sau se va ocupa de alegerile prezidentiale dupa cele europarlamentare si a calificat informatiile privind varianta premierului candidat de rezerva pentru presedintie drept intoxicari.

"Astea sunt intoxicari. Noi ne ocupam de alegerile europarlamentare, vrem sa le castigam si o sa le castigam. Despre prezidentiale, dupa 8 iunie. Ati mai vazut materiale de acest gen care au fost ulterior demontate de cei in gura carora ar fi fost puse. Strategia PDL in aceasta campanie, daca am facut-o, credeti ca va dam s-o publicati dvs? Astea-s copilarii", a afirmat Blaga.

Ministrul Vasile Blaga a participat, duminica, la Timisoara, la lansarea candidatilor PDL pentru alegerile europarlamentare, evenimentul desfasurandu-se la Filarmonica Banatul, in prezenta presedintelui PDL, Emil Boc, si a mai multor ministri.

Cu aceasta ocazie, Blaga a criticat PNL, afirmand ca acest partid a "prapadit 6 miliarde de euro anul trecut".

"Primim lectii de economie de la PNL, care a prapadit 6 miliarde de euro anul trecut. Acest partid, care a avut 2.000 de santiere in scoli, si unde trebuia si unde nu trebuia, si a mai deschis inca 2.000 de santiere anul trecut. Sunt firme de constructii printre acestea care au dat faliment pentru ca nu si-au primit banii. Liberalii sa taca de acum vreo sase ani", a afirmat secretarul general al PD-L.

In fata cladirii in care Emil Boc s-a intalnit cu primarii democrat-liberali din regiunea de vest si cu membrii Biroului Permanent Judetean Timis, cateva zeci de tineri liberali s-au instalat in fata cladirii cu un sicriu pe care scria "cota unica de impozitare". Emil Boc a intrat insa prin spatele cladirii si nu s-a intalnit cu tinerii liberali.

Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PDL, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.

Raportul redactat sub semnatura ambasadorului austriac Martin Eichtinger este datat 14 mai si adresat MAE vienez, precum si ambasadelor Austriei de la Bruxelles, Chisinau, Kiev si Moscova.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Vasile Blaga Timisoara, #lansare eurocandidati PDL, #Boc rezerva Basescu , #PDL