Blaga: Trebuie sa revenim la insemnele care ne-au consacrat

Sambata, 16 Martie 2013, ora 13:55
1576 citiri
Blaga: Trebuie sa revenim la insemnele care ne-au consacrat
Foto: qmagazine.ro

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat sambata, la Zalau, ca democrat liberalii trebuie sa revina la insemnele care i-au consacrat si a sustinut ca partidul a avut de pierdut la alegerile locale cand au existat 19 sigle diferite, printre care un trifoi, un trandafir verde si chiar o lotca.

"Noi trebuie sa revenim la insemnele care ne-au consacrat: portocaliu, trandafir, verde inrourat. Am platit pentru ca nu am facut asa. Am platit pentru ca inca de la mijlocul lui 2010, cand au avut loc alegeri partiale pentru Parlament, nu am candidat sub sigla noastra. La alegerile locale am avut 19 sigle", a precizat liderul PDL.

Acesta a dat exemplul unor judete precum Dambovita, Mehedinti, Arges sau Botosani care la alegerile locale au avut ca sigla un "trandafir verde ca brotacul", un trifoi cu patru foi, un mar verde si respectiv o lotca.

Pe de alta parte, Vasile Blaga a precizat ca "exista viata si dupa 23 martie", data la care va avea loc Conventia Nationala Extraordinara in cadrul careia se va alege presedintele partidului, si a reafirmat ca in cazul in care nu va castiga sefia partidului nu va pleca din PDL.

"Ce alegeti dumneavoastra in 23, aia va fi bine pentru mine. Indiferent ce veti alege, eu va declar, asa cum am mai facut-o: Vasile Blaga nu pleaca in nicio conditie din PDL. Eu, intreaga mea cariera politica o sa mi-o desfasor numai in acest partid", a subliniat presedintele PDL.

Blaga a adaugat ca a fost numit de trei ori ministru de interne de catre PDL, vicepremier, ministrul Dezvoltarii si presedintele Senatului.

"Pai nu mi-ar fi rusine sa plec din acest partid?", a intrebat retoric Vasile Blaga.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Vasile Blaga insemne PDL, #portocaliu verde trandafir PDL, #revenire simboluri consacrat PDL , #PDL