Cezar Preda: Blaga este tobosarul PD-L

Joi, 24 Martie 2011, ora 12:46
1344 citiri
Cezar Preda: Blaga este tobosarul PD-L

Cezar Preda a declarat, joi, la Tv Ziare.com, ca il sustine fara ezitare pe Vasile Blaga, pentru postul de presedinte al PD-L, si spune ca acesta este "tobosarul PD-L".

"Blaga este tobosarul PD-L, dupa cum bate el toba se misca PD-L. PD-L de zece ani castiga alegerile in Romania si le-a castigat cu o echipa foarte puternica si cu un Blaga la timona", a declarat Cezar Preda.

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu Cezar Preda

Acesta adauga ca Blaga "nu este un baron al PD-L" si nu poate fi catalogat astfel doar pentru ca are vechime in partid. "Nu e un baron, este un stalp al partidului. (...) Vasile Blaga trebuie sa fie presedintele partidului pentru ca partidul are nevoie de el ca presedinte acum, nu mai tarziu, pentru ca avem nevoie sa revenim ceea ce am fost", conchide Cezar Preda.

Intrebat daca lui Vasile Blaga nu i s-ar potrivi mai bine rolul de om aflat in spatele presedintelui, Cezar Preda a raspuns: "E un rol dar nu pe viata. Sa stau in spatele unuia toata viata? Inseamna ca nu am valoare. Eu cred ca Blaga a crescut deja".

Cezar Preda: Basescu si Boc nu mai sunt locomotive pentru PD-L

Acesta explica si esecul inregistrat de Vasile Blaga la Primaria Capitalei, cand a fost invins de Sorin Oprescu. Cezar Preda este de parere ca bucurestenii nu au acceptat stilul "cazon al lui Blaga", insa ca pana la urma, candidatura sa a adus PD-L multe voturi, ceea ce a ajutat la formarea unei majoritati in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

"Bucurestenii si-au dorit un altfel de primar, care sa se potriveasca profilului lor. Au un primar destept, putin smecher, un om care face fata tutu situatiilor, glumet si foarte putin cazon, militar. Blag era foarte bun ca administrator si manager, dar bucurestenii nu accepta chestia cazona, militareasca. (...) Societatea are conducatorul pe care si-l doreste, nu e o chestiune care sa ne opreasca", a declarat Cezar Preda.

Acesta adauga ca, in cazul in care Vasile Blaga nu va castiga batalia pentru sefia partidului, va ramane in PD-L si ca nu este interesat de functii in partid. "Sunt PD-ist si voi ramane PD-ist, nu ma intereseaza nici functiile", spune Cezar Preda.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Cezar Preda, #Preda Blaga tobosar, #Blaga tobosar PDL , #PDL