Mihai Sturzu ii bate obrazul lui Vasile Blaga cu condamnata Monica Ridzi

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 19:19
2984 citiri
Mihai Sturzu ii bate obrazul lui Vasile Blaga cu condamnata Monica Ridzi
Foto: psd.ro

Presedintele TSD, Mihai Sturzu, a condamnat sambata afirmatiile pe care liderul PDL, Vasile Blaga, le-a facut la Targoviste la adresa tinerilor social-democrati.

"Vasile Blaga a stat prea mult pe langa Traian Basescu, iar acum nu mai are nicio retinere in a jigni copii, tineri, pentru ca asta inseamna TSD.

Probabil Blaga este gelos pe faptul ca TSD are mai multi membri decat PDL si ii vom demonstra asta vineri, pe 2 mai, cand presedintele PDL va vedea ce inseamna sa anunti 5.000 de participanti la un eveniment, iar acestia sa vina. Asta spre deosebire de mitingurile PDL, unde erau anuntate zeci de mii de persoane si abia daca apareau 2-3.000.

Totodata, Vasile Blaga sa isi aminteasca de faptul ca nu TSD a avut un presedinte condamnat penal, ci OTPDL, pe Monica Iacob Ridzi. Oricum, daca adversarilor nostri politici a ajuns sa le fie frica de noi, asta dovedeste ca suntem o organizatie cu adevarat puternica", a afirmat deputatul social-democrat, potrivit unui comunicat remis sambata.

Sturzu sustine ca atacurile lui Vasile Blaga demonstreaza cat de jos au dus discursul public, in ultimii 10 ani, Traian Basescu si PDL.

"Atacurile lui Vasile Blaga ne demonstreaza inca o data cat de jos au dus discursul public, in ultimii 10 ani, Traian Basescu si PDL. Este una sa ataci liderii unui partid, politicienii, si alta sa jignesti toti membrii si simpatizantii unei formatiuni politice, numindu-i corupti si comunisti. Este inca un motiv in plus pentru care, in noiembrie, romanii sa voteze impotriva acestui regim odios care a distrus Romania, regimul Basescu", a aratat Sturzu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri seara, la un miting electoral de la Targoviste, ca "tinerii pesedisti sunt de zece ori mai rai decat vechii pesedisti", pentru ca s-au intors la obiceiurile comunistilor, "vor sa stapaneasca judetele, orasele, bagand frica in oameni".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Blaga PSD comunisti tineri, #Sturzu Blaga TSD , #PDL