Stanisoara: Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea PDL

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 17:21
1777 citiri
Stanisoara: Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea PDL
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Mehedinti, Mihai Stanisoara, sustine ca Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea partidului, intrucat are "atuuri puternice" si exclude posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa preia sefia formatiunii democrat-liberale.

Mihai Stanisoara, care este si vicepresedinte PDL, a declarat ca, la sedinta de duminica, va sustine organizarea Conventiei nationale extraordinare cat mai curand, spunand ca Vasile Blaga poate fi o varianta pentru sefia PDL.

"Avem nevoie de o conducere legitima, o conducere care sa aiba toate prerogativele date de statut in asa fel incat, inca de a doua zi, sa intre in paine cu fermitate si hotarare. Vasile Blaga poate fi o varianta, are niste atuuri foarte puternice", a spus Stanisoara.

Cu privire la posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa conduca PDL, Stanisoara a spus ca acesta nu indeplineste conditiile pentru aceasta functie.

"Noi avem o prevedere in statut si e nevoie de o anumita vechime ca sa poti participa la conducerea partidului pe care Mihai Razvan Ungureanu nu o indeplineste si eu cred ca un partid nu poate fi condus decat de catre cineva care chiar are legaturi extrem de puternice si de durata cu partidul ca sa-l inteleaga, ca sa poata comunica cu el, cu alte cuvinte sa se fi rodat in structurile partidului", a afirmat Stanisoara.

Intrebat daca la viitoarea conventie va candida la o functie de conducere in PDL, liderul de la Mehedinti a spus ca va candida, dar functia respectiva va fi stabilita in interiorul partidului, de comun acord cu ceilalti colegi.

Presedintele PDL, Emil Boc, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au depus demisiile joi. Duminica va avea loc o noua sedinta a Colegiului Director, in care sa se stabileasca detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.

Boc a spus ca nu va candida pentru un nou mandat in fruntea PDL, ci se va ocupa de Primaria Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vasile Blaga presedinte PDL, #Conventie Nationala extraordinara PDL, #sedinta colegiu director PDL , #PDL