Vasile Blaga: Nu e cazul de demisie a Guvernului

Duminica, 27 Iunie 2010, ora 20:42
1246 citiri
Vasile Blaga: Nu e cazul de demisie a Guvernului

Vasile Blaga sustine ca nu este cazul ca Guvernul sa-si dea demisia pentru ca s-a ajuns la cresterea taxelor, intrucat masurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor nu pot fi aplicate decat partial. El a explicat astfel o declaratie a sa anterioara.

"Am spus ca, daca se aplica aceste masuri si mai e nevoie de marirea taxelor, Guvernul trebuie sa-si dea demisia. Nu e cazul, pentru ca, din pacate, iata, putem aplica doar una dintre masurile propuse", a spus Blaga, informeaza Mediafax.

Intr-o emisiune difuzata, in 13 iunie, de Pro TV, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat ca este convins ca nu se va ajunge la cresterea taxelor si ca Guvernul Boc ar trebui sa plece daca acest lucru se va intampla.

El a mai spus ca are convingerea ca masurile pregatite de Guvern se vor aplica si nu vor creste taxele.

"Cred ca vom putea plati pensiile si salariile reduse pana la sfarsitul anului, partea de investitii prevazuta in buget pana la sfarsitul anului se va realiza si nu va fi nevoie sa marim taxele si impozitele", a spus Blaga.

Vasile Blaga s-a certat cu Adrian Iorgulescu in direct la TV (Video)

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, s-a enervat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul unei emisiuni televizate, ca liderii Opozitiei nu inteleg care este rolul masurilor luate pentru a se face rost de bani pe timp de criza.

Blaga i-a cerut lui Adrian Iorgulescu, fost ministru PNL, aflat in studioul RealitateaTV, sa dea doua exemple de masuri pe care liberalii le-ar fi aplicat daca erau la guvernare. In momentul in care Adrian Iorgulescu a enumerat masuri precum reducerea evaziunii fiscale, reducerile in administratia publica, reducerea taxelor si impozitelor, Blaga a raspuns furios ca acestea sunt "idei comuniste" si ca masurile PD-L, care de altfel au fost aplicate si in alte state europene, "nu sunt intelese".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Vasile Blaga demisie Guvern, #Blaga guvern TVA pensii , #PDL