Vasile Blaga: PDL nu se rupe

Luni, 20 Mai 2013, ora 11:53
2172 citiri
Vasile Blaga: PDL nu se rupe

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca partidul pe care-l conduce nu se va rupe si ca pe agenda formatiunii urmeaza o serie de actiuni politice clare, precum lansarea in aceasta saptamana a programelor pentru mediul de afaceri si dezvoltare durabila a Romaniei.

"PDL? Nu, nu se rupe. Avem actiuni foarte clare. Ati participat o parte dintre dumneavoastra saptamana trecuta la lansarea programului pentru agricultura in Calarasi, joi lansam la Galati programul pentru mediul de afaceri, vineri, la Resita, programul pentru dezvoltare durabila. Avem treaba multa", a declarat Vasile Blaga inainte de sedinta BPN.

Deputatul PDL Andronache a trecut la PNL: A venit timpul sa ma intorc acasa

Despre afirmatiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu potrivit carora o parte din sustinatorii Elenei Udrea ar pleca din PDL pentru a forma Partidul Popular, Blaga a spus: "Dumneavoastra il mai bagati in seama pe Alba ca Zapada? Ce s-a adeverit din pronosticurile facute de dansul in ultimii trei-patru ani de zile ?".

Senator PDL: Basescu a actionat ca un dictator de stanga

Intrebat daca a purtat totusi discutii cu democrat-liberalii care au lasat sa se inteleaga ca ar vrea sa paraseasca PDL, Vasile Blaga a confirmat ca au existat astfel de convorbiri.

"Discutii am avut, o sa am si astazi (luni - n.red.) cu grupul parlamentar din Camera, cu cel de la Senat am in fiecare saptamana. Sunt discutii normale intre colegi", a afirmat Blaga. El a adaugat ca in acest moment nu vede necesara excluderea unor membri din partid, intrebat in acest sens.

"Daca cineva din partid il va sabota, avem un Statut, un program politic de dus la indeplinire. Sper sa nu ajungem in aceasta situatie", a mai declarat presedintele PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vasile Blaga rupere PDL, #Vasile Blaga Lazaroiu, #Vasile Blaga programe PDL , #PDL