Blaga anunta un lant uman in jurul Parlamentului, impotriva lui Ponta

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:03
5243 citiri
Blaga anunta un lant uman in jurul Parlamentului, impotriva lui Ponta
Foto: Captura B1 RV

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, duminica, intr-o conferinta comuna cu Alina Gorghiu, ca in ziua in care se dezbate motiunea de cenzura in cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal, liberalii vor organiza un lant uman in jurul Palatului Parlamentului.

Gorghiu: PNL il va boicota pe Ponta. Va avea obraznicia sa vina la consultarile de la Cotroceni?

"Noi, asa cum am decis alaltaieri, in ziua in care vom dezbate motiunea de cenzura vom face un lant uman in jurul Parlamentului si vom chema bucurestenii sa ni se alature", a spus Vasile Blaga, precizand ca vor fi organizate si alte actiuni in mai multe orase.

Co-presedintele PNL i-a cerut premierului demisia imediata, afirmand ca "democratia se afla intr-unul dintre cele mai dificile momente", dupa ce Ponta a lansat "atacuri fara precedent la adresa justitiei", ceva ce nimeni nu a indraznit sa fara dupa 1989.

"Nimeni dupa 1989 nu si-a permis sa faca in asemenea hal asemenea declaratii. Ponta pune egalitate intre cazul Rarinca si cazul lui, intre cazul lui si al presedintelui Klaus Iohannis, se face ca uita ca in cazul presedintelui a fost un proces civil pe care il castigase intr-o prima etapa si pe care l-a castigat pana la capat.

Ponta: Sa fim mai putin ipocriti. Iohannis a fost ales presedinte fiind trimis in judecata la Inalta Curte

Ponta este acuzat si nu Klaus Iohannis de evaziune fiscala, de coruptie, de spalare de bani. Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru ca Romania este mult mai importanta decat persoana domniei sale", a declarat Blaga, dupa ce premierul sustinuse o conferinta de presa.

Victor Ponta, dupa sedinta Coalitiei: Ma consider nevinovat, voi contesta decizia, voi trece peste acest moment

Victor Ponta a anuntat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca va contesta ordonanta procurorului in cazul sau, afirmand ca este nevinovat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Vasile Blaga lant uman Palat Parlament, #Blaga lant uman Parlament, #lant uman palat Parlament Ponta , #PNL