Scandal cu politie si ambulanta la PNL

Luni, 16 Februarie 2015, ora 13:18
6732 citiri
Scandal cu politie si ambulanta la PNL
Foto: Buna Ziua Iasi

La sediul PNL, unde s-a desfasurat sedinta saptamanala a liderilor partidului, a avut loc un incident cu o persoana invalida, care s-a recomandat revolutionar si i-a cerut lui Vasile Blaga sa predea certificatul de revolutionar si sa dea explicatii de ce doresc liberalii sa preia puterea.

In timpul sedintei saptamanale a liderilor PNL a intrat in sediul formatiunii o persoana invalida, intr-un scaun cu rotile, care s-a recomandat a fi revolutionarul Gheorghe Zainea. Acesta striga in sediul PNL, la o portavoce, numele liderilor PNL.

La finalul reuniunii, revolutionarul a sustinut ca a fost impins cu carutul pe scarile din interiorul cladirii, el fiind insotit de o alta persoana despre care a afirmat ca este fiul sau.

Ulterior, la sediul PNL a ajuns un echipaj de politie, revolutionarul spunandu-le agentilor ca a dorit sa discute cu Vasile Blaga si Alina Gorghiu.

"Am venit sa-i spun domnului Blaga sa predea certificatul de revolutionar (...) Stiu ca nu este revolutionar si poseda un certificat de revolutionar, sa-i spun sa predea acel certificat. Si sa-i spun doamnei presedinta Gorghiu sa nu mai spuna la televizor ca ei vor sa preia puterea, sa-i spun 'Dom'le, vrem sa facem bine Romaniei'. Si s-au deranjat foarte tare ca de ce le atrag atentia si vorbesc asa", le-a spus Zainea politistilor.

El l-a acuzat pe Blaga ca ar fi facut "semn" unei alte persoane, care l-ar fi aruncat pe scari, de fata cu liderul PNL.

Totodata, el a cerut sa fie vazut de un doctor, precizand ca este operat la coloana vertebrala si ii sangereaza operatia.

Ulterior, la sediul partidului a ajuns o ambulanta care l-a ridicat pe revolutionar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#scandal politie ambulanta PNL revolutionar, #Blaga predare certificat revolutionar , #PNL