Blaga: Imi placea mai mult s-o vad pe Udrea la votarea ultimei motiuni si nu la Atena

Joi, 16 Mai 2013, ora 17:16
1506 citiri
Blaga: Imi placea mai mult s-o vad pe Udrea la votarea ultimei motiuni si nu la Atena

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, intrebat despre faptul ca Elena Udrea a spus ca PDL este un partid mare cu aspiratii marunte, ca "ii placea mult mai mult" sa o vada pe Udrea la votarea ultimei motiuni simple "si nu la Atena sau unde a fost" aceasta.

"Imi placea mult mai mult sa o vad la votarea motiunii simple, a ultimei, in Parlament si nu la Atena sau unde a fost", a spus Vasile Blaga, la Calarasi, despre Elena Udrea.

Blaga a evitat sa comenteze informatiile aparute in ultima vreme potrivit carora Elena Udrea si alti membri ai PDL ar pleca la Partidul Popular, el aratand ca partidul isi va spune punctul de vedere daca acest lucru se va intampla.

"Eu nu ma pronunt asupra unor anumite ipoteze. Cand lucrurile se vor intampla, daca se vor intampla, partidul fiti convinsi ca isi va spune punctul de vedere", a aratat Blaga.

De asemenea, intrebat daca are de gand sa o invite pe Elena Udrea la sedinta BPN si pe cei nemultumiti din partid pentru a-si spune punctele de vedere, Vasile Blaga a aratat ca grupurile parlamentare vor avea o intalnire luni si ca "nimeni nu e mai presus de altcineva din partid".

"Eu tratez in mod egal toti colegii mei din partid, toti parlamentarii au acelasi statut. Drept urmare, o sa neintalnim cu grupurile parlamentare probabil luni, facem astfel de intalniri in mod regulat. Nimeni nu e mai presus de altcineva din partid. Discutam cu totii la grupurile parlamentare unde-si pot spune punctele de vedere, eventualele nemultumiri daca le au. Nu ingradim punctul de vedere, dimpotriva, si-l pot spune fara nicio opreliste", a precizat Vasile Blaga.

El a mai fost intrebat daca infiintarea Partidului Popular ar putea afecta PDL. "O sa discut eu daca ploua maine?", a raspuns Vasile Blaga.

De asemenea, Blaga a evitat sa spuna daca se asteapta sa mai plece oameni din partid. "Nu vreau sa vorbesc de ipoteze, dar in partid sunt oameni seriosi, sunt oameni maturi, fiecare isi cunoaste foarte bine parcursul", a adaugat Vasile Blaga.

El a facut acest precizari intr-o conferinta de presa organizata la Calarasi, dupa ce conducerea PDL si-a prezentat strategia pe agricultura.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Blaga declaratii Udrea, #Blaga Udrea motiune Parlament, #Vasile Blaga Partid Popular, #Blaga Udrea Partid Popular , #presedinte PDL