Blaga: USL confuzeaza CCR, ca sa-l mentina pe Antonescu la Cotroceni (Video)

Luni, 20 August 2012, ora 11:34
3822 citiri
Blaga: USL confuzeaza CCR, ca sa-l mentina pe Antonescu la Cotroceni (Video)

Presedintele PDL Vasile Blaga acuza ca Guvernul Romaniei, cu sprijinul USL, vrea "sa confuzeze" magistratii CCR cu noile liste electorale, mentinandu-l astfel pe Crin Antonescu mai multa vreme la Cotroceni.

"Vedem toate efoturule pe care le face USL in incercarea de a confuza in continuare CCR, trimitandu-le mai multe liste, in speranta ca il vor mentine mai mult timp pe Antonescu la Cotroceni", a acuzat liderul PDL.

Blaga a atras atentia ca nu pot fi radiati de pe listele electorale romanii cu actele de indentitate expirate ori cei care au domiciliul in afara tarii.

"Nu pot fi scosi de pe listele electorale de nimeni nici cetatenii care au actele expirate - evident ca sa poata vota, dar trebuie sa le actualizeze si de aceea evidenta populatie lucreaza si in ziua votului - nici cetatenii cu domiciliul in strainatate nu pot fi scosi de pe liste, aici e foarte clar", a mai declarat Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a discutat, luni dimineata, cu ministrul Internelor, Mircea Dusa, despre noua cifra a cetatenilor inscrisi pe listele electorale in baza carora s-a organizat si desfasurat referendumul.

Pentru a centraliza datele primite de la administratiile locale, la Ministerul de Interne s-a lucrat tot weekend-ul. MAI va prezenta datele Guvernului urmand ca, ulterior, listele sa fie trimise la CCR.

PDL a acuzat, inca de duminica, ca MAI pregateste, cu sprijinul USL, o mare fraudare a listelor electorale, precizand ca partidul va depunde, in zilele urmatoare, o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta si a ministrilor Mircea Dusa si Radu Stroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Blaga referendum frauda USL, #liste electorale CCR referendum, #USL actualizare USL , #presedinte PDL