Vasile Blaga: PNL-ul este condus de Victor Ponta (Video)

Luni, 26 August 2013, ora 11:30
2016 citiri
Vasile Blaga: PNL-ul este condus de Victor Ponta (Video)
Foto: B1 TV

Vasile Blaga a comentat, luni, nominalizarea Ramonei Manescu pentru Transporturi, afirmand ca "PNL-ul este condus de Victor Ponta".

"S-a vazut ieri (duminica - n.red.) ca liberalii nu au putut ajunge la un acord", a spus presedintele PDL.

"Manescu are destule calitati, dar niciuna care o sa o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor. O sa vedem o calificare la locul de munca, iar romanii s-au saturat de acest concept", a mai spus Blaga.

Intrebat daca va participa la discutiile cu USL legate de starea economica a tarii, evocate recent de premierul Victor Ponta, Blaga a precizat ca nu a primit nicio invitatie oficiala in acest sens.

"Nu dorim o intalnire de fatada, sa ne intalnim sa facem poza. Sa vedem ce va scrie domnul Ponta in invitatie. Din primele impresii ale noastre, cred ca premierul vrea sa puncteze o intalnire cu Opozitia, inainte de a discuta cu FMI", a spus Blaga.

Presedintele democrat-liberal a criticat Guvernul Ponta, afirmand ca "masurile luate de Guvern n-au facut decat sa avem mai multi someri decat anul trecut, sa avem o inflatie mai mare si mai multe firme care ajung in insolventa".

Liderii PNL au hotarat, duminica, dupa trei ore de discutii, sa il lase pe Victor Ponta sa decida pe cine va nominaliza pentru sefia Ministerului Transporturilor.

BPN al PNL, reunit la Palatul Parlamentului, a votat in unanimitate trimiterea a doua propuneri pentru sefia Transporturilor catre premierul Victor Ponta: Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu.

Ramona Manescu, la Transporturi - Ponta i-a trimis propunerea lui Basescu

Luni dimineata, inainte de a pleca intr-o vizita oficiala in Republica Moldova, Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu propunerea ca Ramona Manescu sa fie viitorul ministru al Transporturilor.

Interimatul la acest minister, asigurat de Ponta, expira luni seara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Blaga numire Manescu, #Blaga invitatie Ponta discutii, #Blaga economie Guvern Ponta , #presedinte PDL