Vasile Blaga: PSD nu stie sa guverneze decat daca confisca statul

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 23:56
2985 citiri
Vasile Blaga: PSD nu stie sa guverneze decat daca confisca statul
Foto: dcnews.ro

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, seful campaniei PDL pentru alegerile locale, a declarat, miercuri, la Targoviste, ca premierul Victor Ponta doreste alegeri parlamentare anticipate pentru a amana dezbaterea bugetului pe 2013, adaugand ca PSD "nu stie sa guverneze decat daca confisca statul".

"Discuta de amanarea alegerilor (...) Vor sa vina cu bugetul dupa alegeri, sa nu mai vada poporul promisiunile pe care le-au facut, ca, indiferent cum merge economia, ei reintregesc salariile. Ce spun acum? Ca numai daca merge, din decembrie. Ce spun despre banii de pensii? Ca le dau dupa 16 luni. Asta este PSD. PSD care nu stie sa guverneze decat daca confisca statul. Asa sunt socialistii", a afirmat Vasile Blaga, in cadrul unui miting electoral al PDL, organizat la Targoviste.

Alegeri Locale 2012

El a adaugat ca PDL va castiga alegerile locale pentru ca are oameni gospodari si are echipa.

"Si in Dambovita, si in Targoviste, si in toata tara castigam, pentru ca indeplinim doua conditii: avem cu cine si avem cu ce. Avem oameni gospodari peste tot si avem si echipe. Fara echipe nu poti sa faci nimic.

(...) In 2003, Nastase voia sa ne desfiinteze, unde a ajuns Nastase stim. Unde am ajuns noi, iar stim. Acum, vrea Antonescu sa ne desfiinteze, tot fara sansa.

(...) As spune ca ne este greu. Dar cand ne-a fost usor? In 2004, am fost in Opozitie, ca si acum, si am castigat alegerile. In 2008, toti au fost impotriva noastra: PSD, PNL, UDMR, chiar si domnul Iohannis, care se voia prim-ministru, la Sibiu. Si iar am batut. Am luat 865 de primari atunci. Si vom lua de 10 ori mai multi, ca sa aratam care este forta partidului. Si vom pune bazele alegerilor din toamna", a mai spus Vasile Blaga.

Alegeri Targoviste 2012

La mitingul electoral de la Targoviste au participat peste 10.000 de persoane.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Blaga guvernare PSD, #Blaga PSD confiscare stat, #Blaga alegeri locale 2012, #alegeri locale PDL, #alegeri locale Dambovita , #presedinte Senat