Gusa il sprijina pe Blaga pentru ca il sperie "hotii" din spatele lui Oprescu

Joi, 05 Iunie 2008, ora 13:11
3024 citiri
Gusa il sprijina pe Blaga pentru ca il sperie "hotii" din spatele lui Oprescu

Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat, joi, ca il va sprijini pe candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, spunand ca nu ii poate sustine pe Sorin Oprescu din cauza celor care se afla in spatele sau, Iliescu, Nastase&co si adaugand ca i-ar mai vota pe Murgeanu si pe Vanghelie.

El a spus ca in ceea ce priveste Primaria Generala se judeca politic si administrativ, iar din punct de vedere politic se confrunta Basescu si Iliescu care stau in spatele celor doi candidati. Gusa a subliniat ca nu are cum sa isi acorde spijinul lui Iliescu.

"Nu pot sa il sprijin pe Sorin Oprescu. Nu pentru ca ar fi fost obraznic sau dezlanat in campanie. Nu pentru ca n-ar fi prezentat niciun proiect, dar m-am uitat in spatele lui si am numarat vreo 300 de ani de puscarie. Sa fi sprijinit de Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Puiu Popoviciu si altii, hoti calificati daca vreti, nu cred ca este vreo mandrie oricat de independent te-ai da. Pe mine m-a speriat ce am vazut in spatele lui Sorin Oprescu", a declarat Cozmin Gusa.

Ca cetatean locuitor al sectorului 1, Gusa a spus ca nu isi poate da votul actualului primar de la PNL, Andrei Chiliman, din cauza mafiei conduse de acesta. "In mod evident, votul meu se va duce catre Razvan Murgeanu prin comparatie cu Chiliman. Consider ca ceea ce a facut Chiliman nu se numeste administratie la nivelul sectorului 1, ci se numeste profit personal de la cap la coada", a spus el.

Presedintele PIN a explicat ca optiunea este legata de persoane, si nu este una politica si ca in acest caz ar prefera sa nu isi exercite dreptul de vot.

In acest sens, el a adus si un alt exemplu- a spus ca daca ar locui in sectorul 5, votul sau ar merge catre candidatul PSD- Marian Vanghelie, care este un administrator mai bun si stie sa calculeze si TVA-ul, incercand sa-l ironizeze astfel pe candidatul democrat-liberal, Sebastian Bodu.

Gusa a tinut sa sublinieze ca nu a purtat nicio negociere cu partidele pentru spijinul sau si nu a discutat cu Blaga sau altcineva. El i-a transmit candidatului PD-L ca daca ajunge primar sa fie atent la coruptia din Primaria Bucurestiului si a spus ca el ar trebui sa iasa din logica de partid, de care a tinut cont pana acum.

In ceea ce priveste campania PIN, Cozmin Gusa s-a aratat dezamagit ca nu au reusit sa mobilizeze electoratul tanar, iar dintre cei care au votat in Bucuresti majoritatea au avut peste 55 de ani. De asemenea, el a remarcat ca votul uninominal a adus in posturi de consilieri, primari sau presedinti de consilii judetene oameni cu probleme legate de coruptie. Gusa a mai concluzionat ca noua generatie politica nu intra in optiunile si vederile celor care participa la vot.

Raspunzand unei intrebari in acest sens, liderul PIN a exclus un proiect prezidential pentru 2009.

Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a declarat, pentru AGERPRES, că participarea celor 10 sportivi români la Campionatele Europene de la Zagreb este importantă pentru că...
Volodimir Zelenski mulțumește după aprobarea ajutoarelor din SUA. "Următorul pachet militar se va ridica la nivelul hotărârii noastre"
Volodimir Zelenski mulțumește după aprobarea ajutoarelor din SUA. "Următorul pachet militar se va ridica la nivelul hotărârii noastre"
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a mulţumit miercuri Senatului Statelor Unite pentru aprobarea ajutoarelor militare şi economice de 61 de miliarde de dolari pentru ţara sa, notează...
#Cozmin Gusa, #Sprijin, #Vasile Blaga, #hoti, #Sorin Oprescu , #Sorin Oprescu