Vasile Blaga neaga intalnirea cu Miron Mitrea (VIDEO)

Marti, 10 Iunie 2008, ora 13:11
2696 citiri
Vasile Blaga neaga intalnirea cu Miron Mitrea (VIDEO)

Vasile Blaga a negat marti, intr-o declaratie de presa, acuzatiile lui Sorin Oprescu despre o intalnire si o intelegere cu Miron Mitrea.

Vasile Blaga si-a construit replica la acuzatia lui Sorin Oprescu printr-o enumerare de "minciuni" cu care candidatul PD-L spune ca independentul vrea sa ii atraga pe bucuresteni.

Vasile Blaga incepe cu "bebelusii de pe listele de sustinatori" si, trecand printr-un jucat lapsus (candidatul Iliescu-candidatul Oprescu), ajunge la ironizarea autostrazii propuse de Sorin Oprescu:

"Pe ecrane a aparut un candidat teatral care cere votul bucurestenilor, printr-un sir de minciuni...A falsificat semnaturi, din listele lui reiese ca au semnat si bebelusii...Domnul Iliescu...domnul Oprescu s-a prezentat ca independent, dar vedem ca PSD-ul este in jurul lui Oprescu...O alta minciuna a lui Sorin Oprescu este soseaua zburatoare in doi ani".

"Nascut si crescut in Primaverii, Oprescu pretinde ca stie periferiile Bucurestiului...Oprescu a mai spus ca am trimis telegrame minerilor in 1990. Nici macar nu eram prefect atunci", a mai spus Vasile Blaga.

Candidatul PD-L la Primaria Capitalei a negat ca ar fi avut o intalnire cu seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, pentru a-si imparti electoral Capitala.

"A spus ca m-as fi intalnit si negociat cu Miron Mitrea. Falsul si minciuna fac parte din viata lui Oprescu.

Iliescu a adus minerii in 1990 si, pentru ca nu mai poate recurge la forta, in 2008 aduce o marioneta, un cal troian.

Nu m-am intalnit cu Miron Mitrea si nu am negociat nimic pentru turul doi. Am intrat cu Oprescu in turul doi si e absurd sa negociez cu partidul care il sustine.

"Sorin Oprescu sa aduca dovada si martorii acestei intalniri, daca le are...PSD se afla in conflict cu PD-L si nu avem ce genocia...Oprescu e disperat ca nu-si poate sustine credibilitatea de mare independent si inventeaza intalniri de taina.

Lui Sorin Oprescu i-a explodat minciuna in fata. Sa vina si cu altceva decat baloane de sapun si sosele zburatoare!", a mai spus Vasile Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
Cu un avans de 2,7%, România se numără printre ţările membre UE cu cele mai importante creşteri ale producţiei industriale din blocul comunitar, arată datele publicate, luni, de Oficiul...
#PSD, #PDL, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga, #Ion Iliescu , #Sorin Oprescu