Blaga: PD-L vrea sa cumpere sediul din Aleea Modrogan

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 17:21
1238 citiri
Blaga: PD-L vrea sa cumpere sediul din Aleea Modrogan

PD-L isi doreste sa achizitioneze sediul din Aleea Modrogan nr. 22 pe care l-au folosit pana acum drept sediu al campaniilor electorale, sustine Vasile Blaga, Secretarul general al democrat-liberalilor.

Intrebat daca PDL intentioneaza sa profite de trecerea sediului de campanie din Modrogan 22 din patrimoniul Ministerului de Externe in cel al RAAPPS pentru a achizitiona imobilul, Blaga a raspuns: "Toate partidele intentioneaza, in masura in care isi permit, sa-si cumpere sediile. Bineinteles ca da. Chiar as vrea sa putem sa o facem (...) Nu-l poti cumpara decat daca este la RAAPPS. Trebuia sa o faca de 20 de ani, nu de acum. Deci simplu ca buna ziua".

Blaga a adaugat ca sediul respectiv este foarte util PDL in timpul campaniilor electorale. "Nu este un sediu mare, dar este unul extrem de bun, in special pentru campaniile electorale indeplineste conditiile suficiente", a conchis secretarul general al PDL.

Premierul Emil Boc a semnat pe 31 martie o hotarare publicata vineri in Monitorul Oficial privind trecerea imobilului situat in Bucuresti, Aleea Modrogan nr 22, unde se afla sediul PDL, din administrarea MAE in administrarea RA-APPS.

Potrivit hotararii mentionate, s-a aprobat trecerea imobilului, inclusiv a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar aferente, situat in Aleea Modrogan nr. 22, sectorul 1, Bucuresti, proprietate publica a statului, din administrarea MAE in administrarea RA-APPS. "RA-APPS se subroga in drepturile si obligatiile MAE in legatura cu imobilul transmis", mai prevede hotararea.

Predarea-preluarea imobilului se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a hotararii.

Documentul este contrasemnat de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu si ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vasile Blaga, #sediu Aleea Modrogan, #vanzare cumparare RAAPPS , #stiri Vasile Blaga