Blaga ii da replica EBei: Si Basescu a fost comunist

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 08:12
4645 citiri
Blaga ii da replica EBei: Si Basescu a fost comunist
Foto: Digi 24

Vasile Blaga a comentat, duminica seara, atacurile Elenei Basescu la adresa lui Theordor Stolojan, fiica presedintelui spunand ca acesta reprezinta in Parlamentul European "trecutul comunist" al Romaniei si ca a ales sa "isi termine urat cariera".

"Trebuie sa te gandesti de fiecare data cand faci afirmatii de genul asta. Sa nu se uite ca si domnul presedinte Traian Basescu a fost comunist.

Mai mult, daca va aduceti aminte celebra formulare a domnului presedinte Basescu cand l-a pus in genunchi pe Adrian Nastase: 'Cu ce pacatuieste tara aceasta de trebuie sa aleaga intre doi comunisti?' Nu sunt vorbele mele, sunt vorbele domnului presedinte in dezbaterea finala cu Nastase", a declarat Vasile Blaga la Digi 24.

In plus, spune presedintele PDL, aceste lucruri ii deranjeaza pe pedelisti, mai ales faptul ca sunt numiti "fesenisti".

"Sunt lucruri care sigur ca ne deranjeaza. Si cand suntem facuti fesenisti. Eu cred ca a fi fesenist este o etapa superioara a fi fost comunist. Macar in ordinea cronologica a evolutiei democratiei din Romania", a precizat Blaga.

Acesta considera ca atacurile din ultima vreme au loc din cauza faptului ca cei care au parasit partidul nu mai sunt bagati in seama, chiar daca au "televiziuni de serviciu".

"Nu au cum sa se legitimeze altfel si ii doare ca nu-i baga nimeni in seama. Au actiuni in teritoriu cu tam tam-uri, cu televiziuni de serviciu, pentru ca tot ceea ce reclamau la altii pana acum doi ani de zile o fac din plin ei.

Dar e probleme lor daca au cu ce sa finanteze, noi nu avem. Atunci lanseaza astfel de atacuri nedemne, culmea, clamand unificarea dreptei", a mai spus Vasile Blaga.

Elena Basescu: Stolojan reprezinta in PE trecutul comunist al tarii. A ales sa-si termine urat cariera

Elena Basescu, care a parasit PDL in favoarea PMP, l-a atacat de mai multe ori pe Theodor Stolojan, despre care a spus ca este mai deranjat de oamenii din noul sau partid decat de coruptia guvernarii. Fiica cea mica a presedintelui a mai spus despre fostul sau coleg ca "reprezinta in PE trecutul comunist al tarii".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Blaga Traian Basescu comunist, #Blaga atac Traian Basescu, #Blaga Elena Basescu atac Stolojan, #Elena Basescu atac Stolojan , #Traian Basescu