Strategul de la Cluj: Un fleac, m-au dizolvat

Sambata, 28 Iunie 2008, ora 21:20
3045 citiri
Strategul de la Cluj: Un fleac, m-au dizolvat

Dupa ce seful PSD Cluj si liderul faimosului "Grup de la Cluj", a fost vineri "decapitat" de greii din PSD, Vasile Dancu a comentat decizia partidului intr-un mod original: pe blogul personal.

Desi a spus ca nu vrea sa dea declaratii in urmatoarele 24 de ore de la dizolvarea organizatiei PSD Cluj, Dancu si-a apreciat mazilirea drept "un fleac".

"Un fleac, m-au dizolvat", isi incepe strategul de la Cluj postul pe blog. "Dragi prieteni, Nu dau declaratii vreo 24 de ore. Ca sa ma gandesc mai bine", a explicat Dancu.

"Mai mult, social-democratul i-a asigurat pe curiosi ca este nu a patit nimic: "nu va ingrijorati, sunt bine".

Totodata, Vasile Dancu si-a incheiat postarea urandu-i la multi ani fostului presedinte african Nelson Mandela, in onoarea caruia s-a organizat, vineri, la Londra, un concert de zile mari!

Se pare ca Vasile Dancu stia ca va fi "belit" de mai marii din PSD imediat dupa ce mirosul alegerilor se va imprastia. Motivul? Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, la finalul reuniunii tinute la Mamaia, ca a luat act de "demisiile de onoare" ale liderilor filialelor judetene din Mures, Neamt, Arad, Alba si Giurgiu, organizatii cu rezultate slabe la alegerile locale.

Geoana a adaugat ca filialele ale caror conduceri au fost dizolvate, in urma stabilirii pragului de 20%, sunt Brasov, Cluj si Bihor.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, cel care, la inceputul saptamanii, a lansat propunerea sanctionarii lui Dancu, a preferat sa aiba o atitudine retinuta, usor condescendenta. "Asta e problema lor, ca au pierdut, nu ca i-am schimbat noi", a spus Iliescu.

Liderii PSD au avut de ales, vineri, intre doua variante de prag - 20% si 25% - pentru a stabili care sunt liderii de organizatii judetene ce trebuie inlocuiti. Potrivit lui Mircea Geoana, prima varianta a intrunit mai multe voturi. In cazul organizatiilor care au intre 20 si 25%, se va face o analiza separata, pentru a se identifica masurile care pot fi luate, a sustinut Ion Iliescu.

Concret, dizolvand PSD Cluj, mai exact pe strategul Vasile Dancu si pe "eminenta cenusie" Ioan Rus, PSD si-a facut ordine in ograda incepand cu fruntasa in acest clasament negativ, filiala de la Cluj, care a obtinut cel mai slab scor din istoria partidului.

"Iliescu se simte acum razbunat: e chit cu Dancu, care i-a cerut demisia anul trecut dupa ce a votat impotriva motiunii de cenzura a PSD", a declarat un vicepresedinte PSD.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#PSD, #Cluj, #Mircea Geoana, #Vasile Dancu, #eminenta, #mazilire, #cenusiu , #Mircea Geoana