Vasile Dancu: "Cel mai destept cedeaza!"

Marti, 08 Iulie 2008, ora 19:58
2159 citiri
Vasile Dancu: "Cel mai destept cedeaza!"

Dupa ce a demisionat marti din toate functiile PSD de la nivel central si local, senatorul Vasile Dancu s-a destainuit blogosferei, sub premisa: "Cel mai destept cedeaza!".

"Cel mai destept cedeaza! Era conflict prea lung si fara sens in care se calcau zilnic in picioare chiar si lucrurile bune facute: proiectele facute pe vremea lui Nastase, bruma de descentralizare din mandatele lui Geoana. PSD este prea obsedat de sine, de cum va arata in poza guvernarii, iar conflictul cu noi aducea mari prejudicii stangii", scrie Vasile Dancu pe blog.

"E un dialog al surzilor, Iliescu vorbeste doar despre o realitate sociala sau politica pe care nu a putut-o realiza in anii 80, noi vorbim despre un prezent la care ne-au dus 19 ani de orchestrare a unei schimbari ce trebuia sa tina Romania ancorata la cheiul revolutiei. Unora le era frica sa nu ne indepartam prea mult pentru a nu simti aerul libertatii din larg. Poate si pentru a nu vedea cadavrele plutind...", spune social-democratul.

Prima zi de libertate

Pe de alta parte, in ceea ce numeste "prima zi de libertate", senatorul spune: "vreau sa dorm, sa citesc haotic, sa joc un fotbal sau un tenis cu baietii si sa incheiem ziua la o bere. Mi-e tot mai greu sa particip la o discutie fara subiect si predicat: scandal in PSD".

Vasile Dancu, alaturi de Ioan Rus si Vasile Puscas, a demisionat marti din toate functiile de la nivel central si local. Cei trei au anuntat ca Fundatia Institutului Social Democrat din Transilvania, ai carei membri fondatori sunt, va fi cadrul in care isi vor dezvolta proiectele social-democrate.

Luni, la Biroul Permanent National s-a stabilit ca vicepresedintele Cristian Diaconescu sa fie coordonatorul filialei PSD Cluj, aflate in plina reorganizare. Dancu si Rus nu au participat la aceasta sedinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#demisie, #Vasile Dancu, #destept, #libertate, #Mircea Geoana, #PSD , #Mircea Geoana