Vasile Turcu, cel mai dorit dintre actionari

Luni, 19 Iulie 2010, ora 10:29
1871 citiri
Vasile Turcu, cel mai dorit dintre actionari

Vasile Turcu, fostul actionar al celor de la Dinamo, a dezvaluit ca este dorit in conducere de mai multe cluburi prim-divizionare care au nevoie de banii sai.

"Au fost echipe din Liga I care m-au contactat, care au probleme financiare. Nu sunt sigur ca cele 18 care sunt acum vor termina campionatul. Nu are rost sa spun care sunt echipele acelea. M-au cautat pentru ca eu nu am facut rau fotbalului romanesc si nu am profitat de pe urma lui. Eu am bagat bani si m-am luptat pentru performanta. Daca intr-adevar voi gasi un colectiv unde se doreste stabilitate si performanta, ma voi alatura. Daca nu, stau deoparte si mai bine imi vad de treaba mea, decat sa fiu injurat de suporteri si jignit de presa.

Am fost luat in bascalie de presa. Nu trebuie sa fiu neaparat profesor de limba romana; eu sunt inginer si le spun lucrurilor pe nume. Este unul dintre defectele mele, pentru ca asa iti faci dusmani. Nu trebuie sa vii in fotbal cu cuvinte pe care sa nu le inteleaga suporterii. E un fenomen social si pentru cei cu studii superioare si pentru cei fara", a declarat Vasile Turcu la postul de radio Sport Total FM.

Fostul vicepresedinte al "rosalbilor" sustine ca a plecat de la Dinamo deoarece nu a mai fost dorit in cadrul clubului, fiind injurat non-stop de catre suporteri.

"Stie toata lumea de ce si cum am plecat de la Dinamo. Cand nu mai esti dorit undeva trebuie sa pleci. Daca asa au dorit suporterii, am plecat. Eram injurat cu o jumatate de ora inainte de meci si jumatate de ora dupa. Veneam de mana cu baietii mei, unul de 25 de ani si unul 19 ani si urmareau din tribune meciurile in care eram injurat de suporteri. Stiau si ei ce fac pentru Dinamo si ca bag bani. La un moment dat puteam sa fac altceva cu acei bani", a mai spus fostul actionar dinamovist.

Vasile Turcu a parasit conducerea celor de la Dinamo la finalul sezonului trecut din cauza neintelegerilor cu ceilalti actionari si a protestelor suporterilor.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vasile Turcu actionar, #Turcu dorit Liga 1, #Turcu pleaca Dinamo , #Dinamo