Ziarul de propaganda al Vioricai Dancila contine bancuri cu ea insasi si articole despre Traian, ovaz si bulion

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 10:09
10767 citiri
Ziarul de propaganda al Vioricai Dancila contine bancuri cu ea insasi si articole despre Traian, ovaz si bulion
Foto: Ziare.com

Campania electorala pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale se apropie de final, iar Viorica Dancila, candidatul PSD la Presedintia Romaniei, a umplut cu materiale electorale cutiile postale ale romanilor.

De exemplu, intr-o singura zi, PSD a inghesuit in cutia postala a unui cititor Ziare.com din Bucuresti nu mai putin de trei pliante cu candidatul la prezidentiale Viorica Dancila, dar si un ziar "pentru Romania" (vezi foto articol).

"Votul pentru Viorica Dancila, garantia ca pensiile si salariile nu vor fi taiate", scrie cu majuscule sub poza fostului prim-ministru, care ocupa jumatate din prima pagina a ziarului.

A doua pagina a materialului electoral ii este dedicata in totalitate sefei PSD, care prezinta "10 dintre lucrurile mai putin cunoscute publicului despre prima femeie candidat al PSD pentru Presedintie">. In evidenta iese afirmatia "decizia de a-l adopta pe fiul sau, cand avea doar 4 zile, a fost cea mai buna din viata sa", ilustrata cu o poza din tinerete alaturi de bebelus.

Vezi si Portret de candidat Viorica Dancila, povestea unui paradox

In a treia pagina a ziarului sunt "demontate!" minciunile care s-au spus despre PSD.

"PNL, USR si celelalte partide ar acuza PSD de orice, chiar si daca ploua afara. Realitatea e insa foarte clara: PSD a avut rezultate la guvernare si are un candidat prezidential cinstit si curajos, care lupta pentru fiecare roman!", se arata in sapoul articolului.

Paginile 4-5 scot in evidenta categoriile de cetateni sprijinite de guvernul PSD. Totodata, sunt atacate partidele care pana acum erau in opozitie, precum PNL si USR.

Bancuri despre Iohannis, Barna si Tariceanu

Urmatoarele doua pagini ne-au atras insa atentia pentru ca intra in categoria... divertisment: cuprind doua integrame, bancuri despre Klaus Iohannis, Dan Barna si Calin Popescu Tariceanu, dar si o istorioara despre Traian, intitulata "Traian, unul dintre parintii fondatori ai poporului roman".

De altfel, social-democratii promit o continuare a acesteia, in urmatoarea editie a ziarului.

Iata si bancurile:

"Dumnezeu ii cheama la El pe Klaus Iohannis, Dan Barna si Viorica Dancila si le spune:

- Voi face ca poporul sa aleaga Presedinte pe acela dintre voi care va face cel mai mare bine tarii. Spuneti-mi fiecare ce veti face.

Iohannis: Eu voi face o Romanie normala!

Barna: Eu ii voi face pe romani fericiti in Romania!

Dancila: Eu voi scapa tara de mincinosii astia doi!"

*

"Sloganul electoral al USR: 'Iohannis ne-a adus pe margina prapastiei. Numai alegandu-l pe Dan Barna vom face un pas inainte!'".

*

"Doamna Tariceanu la doctor:

- Nu stiu ce sa fac cu sotul meu, doctore, vorbeste in somn.

-Da, este un lucru neplacut.

- Neplacut? Putin spus! alaltaieri radea de el tot Senatul".

In fine, la aceeasi categorie sunt oferite sfaturi cititorilor despre cum sa aiba grija de sanatatea lor cu remedii naturale. In acest sens, sunt oferite informatii despre diverse condimente sau produse:

"Ovaz la micul dejun", "Condimentele iernii: turmericul, ghimbirul si scortisoara" sau "Bulionul, o baza excelenta pentru supe".

In fine, pe ultima pagina a ziarului regasim o declaratie a Vioricai Dancila, alaturi de o poza in care se inchina la moaste...

Imagini: Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#ziar Viorica Dancila, #ziar candidat PSD Dancila , #candidat prezidentiale