Ofensiva PSD dupa conferinta lui Iohannis: "Avea casca in ureche". Dovada prezentata: "De pe FB adunate"

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 21:51
14083 citiri
Ofensiva PSD dupa conferinta lui Iohannis: "Avea casca in ureche". Dovada prezentata: "De pe FB adunate"
Foto: captura video

Social-democratii, in frunte cu Gabriela Firea, au distribuit miercuri seara pe retelele de socializare mesaje si imagini prin care sustinca Klaus Iohannis ar fi avut o casca in ureche in timpul conferintei de presa pe care a organizat-o in calitate de candidat la alegerile prezidentiale.

Asta, in conditiile in care chiar in aceasta conferinta Iohannis a fost intrebat de jurnalisti daca are cumva o casca in care i se soptesc raspunsurile, si-a aratat ambele urechi si a glumit. "Ma banuiti cateodata ca fara copiuta nu merge?", a spus Iohannis razand.

Asta nu i-a oprit insa pe cei de la PSD sa lanseze in numar foarte mare mesaje pe retelele sociale in care sustin ca Iohannis chiar a avut o casca.

"Presedintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci si foarte spontan!😂 O dovedeste cu prisosinta casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!?? Ghinion!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️", a scris Firea, adaugand o imagine cu lobul urechii lui Iohannis, pe care o atribuie ca sursa "de pe fb adunate: ))".

Ea adauga insa si etichetele "#FaraCasca #FaraPrompter #FaraAplaudaci #FaraAranjamente #AdevarulGolGolut".

Postarea a strans in doar o ora peste 3.000 de aprecieri si aproape 4.000 de comentarii. In comentarii, multi dintre internauti o acuza de fake news si o anunta ca vor vota cu Klaus Iohannis.

UPDATE: Dupa o ora si jumatate Firea a sters postarea.

Inaintea ei postase aceeasi imagine fostul ministru PSD al Sanatatii Florian Bodog, insa acesta a avut mai putini cititori.

"Nu pot sa cred! Marele Iohannis are nevoie sa i se sopteasca in casca! Ca altfel nu este in stare sa raspunda la intrebarile presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directa cu Viorica Dancila: se teme ca nu-i va putea sopti nimeni raspunsurile!", era mesajul lui Bodog.

La el exista in jur de 200 aprecieri si comentarii, insa sunt si internauti care spun ca nu e fake news, ci adevarul.

Codrin Stefanescu nu a postat fotografia, dezertand in timpul conferintei lui Iohannis. Totusi, aminteste casca.

"Zice ca n-are casca. N-a fost niciodata in vacante. Si ca PSD-istii sunt rai. Iar el vrea dezbatere cu el insusi. In secret, daca e posibil. Gata, ca deja a obosit cu conferinta asta de presa. La re-ve-de-re!", a scris Stefanescu.

La comentarii insa prietenii sai virtuali posteaza des fotografia cu lobul urechii lui Iohannis.

Imaginea este postata si de organizatiile din teritoriu ale PSD.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Iohannis casca conferinta PSD fake news , #Klaus Iohannis