Dragnea acuza delegatia Comisiei Europene din Romania ca a transmis informatii false despre Dancila la Bruxelles

Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 23:04
7370 citiri
Dragnea acuza delegatia Comisiei Europene din Romania ca a transmis informatii false despre Dancila la Bruxelles
Foto: Facebook/Viorica Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a acuzat delegatia Comisiei Europene din Romania ca ar fi transmis informatii false la Bruxelles referitoare la actiunea Guvernului Dancila privind legile din sistemul judiciar.

Intrebat cum isi explica pozitia critica a presedintelui si prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker si Frans Timmermans, referitoare la Legile Justitiei, Dragnea a raspuns: "Picatura cu picatura, minciuna dusa picatura cu picatura si de aici din tara si de la Bruxelles si de catre europarlamentari, dar si de catre functionari de acolo. Ii spune domnului comisar, ii spune domnului director general si se creeaza, asa, o retea".

"Cum e posibil ca delegatia Comisiei Europene din Romania sa transmita informatii false? Transmise la toti comisarii europeni?", a adaugat Dragnea, care a lecturat de pe o fisa urmatorul text: "Din declaratiile recente ale noului premier - si asta era cu o zi inainte de 24 ianuarie, doamna Dancila nu facuse niciun fel de declaratii, a evitat presa - Viorica Dancila rezulta ca in timpul mandatului sau Guvernul va solicita rapiditate in ceea ce priveste atat adoptarea Legilor Justitiei - care sunt adoptate - cat si o versiune revizuita a Codului penal si de procedura penala", a spus Dragnea, luni seara, la Antena3.

"Cate alte minciuni de genul asta s-or mai fi spus anul asta? Sigur ca mie nu mi se pare absolut deloc corect si cinstit fata de Romania", a adaugat Dragnea.

Liderul PSD si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis va discuta, la Bruxelles, in plen sau in privat cu presedintele Junker despre "tipul asta si modul in care se iau informatii din Romania".

Declaratiile Vioricai Dancila despre Justitie

Amintim ca, in februarie anul trecut, Viorica Dancila a trimis un mail celor 750 de colegi din Parlamentul European in care sustinea ca toate criticile care se aduc OUG 13 ar fi nefondate.

De asemenea, in decembrie 2017, dupa ce majoritatea PSD-ALDE a modificat in mod brutal regulamentul Camerei Deputatilor in detrimentul Opozitiei, Viorica Dancila a sustinut ca modificarea de regulament nu e de rau augur, ci doar introduce prevederi similare regulamentului de procedura al Parlamentului European.

Tot spre finalul lunii decembrie, Viorica Dancila si-a amenintat un coleg din Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor, din care face parte si PSD in Parlamentul European, dupa ce acesta a criticat modul in care PSD a modificat Legile Justitiei.

Citeste si

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dragnea Dancila minciuni Comisia Europeana , #Liviu Dragnea