Reactia lui Dragnea dupa ce Kelemen Hunor a spus ca programul de guvernare pare scris intre doua beri

Duminica, 28 Ianuarie 2018, ora 15:31
16260 citiri
Reactia lui Dragnea dupa ce Kelemen Hunor a spus ca programul de guvernare pare scris intre doua beri
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, referindu-se la criticile aduse de Kelemen Hunor programului de guvernare, ca el spera ca UDMR va vota guvernul, avand in vedere ca, in ciuda criticilor, documentul nu a suferit mari modificari fata de variantele precedente, sustinute de Uniune.

"E foarte bine sa fie critic. Programul de guvernare nu a suferit modificari importante, deci este cam acelasi care a fost votat. Noi am avut o discutie cu grupul UDMR. S-a stabilit ca maine (luni, n.r.) ei vor avea o intalnire politica unde vor decide daca sustin prin vot investitura Guvernului sau nu. Deci noi speram sa ne sustina", a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Kelemen Hunor a precizat in prealabil ca i s-a spus ca programul de guvernare arata de parca ar fi fost scris la ministerul Agriculturii, intre doua beri.

"A citit cineva programul de guvernare? Stiu ca Balint l-a citit si mi-a spus ca arata de parca ar fi fost scris in Ministerul Agriculturii, intre doua beri. Se va decide saptamana viitoare referitor la acest plan de guvernare si ar fi foarte bine daca v-ati exprima si voi parerea. Eu as fi foarte bucuros ca maine dimineata sa cititi acest program de guvernare si sa ne spuneti ideile voastre pana luni dimineata. Avem si noi idei referitoare la perioada urmatoare pe care vrem sa le prezentam. Toate aceste acorduri sunt pe termen lung", a transmis Kelemen Hunor, sambata seara, cu ocazia participarii la ceremonia de aniversare a 15 ani de la infiintarea Conferintei Tineretului Maghiar.

Intrebat de presa daca exista bere la Ministerul Agriculturii, Petre Daea, a declarat:

"Pai acolo e sursa ei. Acolo sunt si orzul si hameiul. Eu pot sa va spun ca ultima oara m-am imbatat in 1968 si daca ma gandesc si acuma mi-e rau".

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Liviu Dragnea sustinere UDMR Kelemen Hunor, #Liviu Dragnea program guvernare Kelemen Hunor, #program guvernare doua beri , #Liviu Dragnea
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Cu Programul asta, scris intre doua beri, Romania a avut cea mai
Poza becher
becher
rank 5